X

18+ Yas Uyarisi!

Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi uyarinca 18 yasindan küçüklerin bu sayfayi gezmeleri ve ürün satin almalari yasaktir. Eger 18 yasin altinda ve yasal olarak yetiskin degilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satin almayin.


erotik ürünler sex shop ana sayfa Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler telegram erotik ürün duyuru topluluğu instagram sex shop acil market seks shop facebook seks marketi


  
İletişim: 05528536890

Yayo Seyahat Tipi Realistik Genç Kız Vajinası C-8083

Yayo Seyahat Tipi Gerçekçi Genç Kız Vajinası, gerçekçi dokusu ve ergonomik tasarımıyla sizi her an eşsiz deneyimlere taşıyor. Şimdi sipariş verin ve unutulmaz anlara hazır olun!
638 Kişi İnceledi
indirimli hediyeli tavsiyeli
Marka
Model

Fiyatı
: 710.00 TL (Kdv Dahil)
(Teslimde Ödemeli İstediğinizde Bu Fiyata Kargo Bedeli Eklenecektir)
Havale İle
: 639,00 TL
(Önceden Banka Havalesi İle Ödemeler İçin Geçerli Fiyattır - Kargo Bedeli Bize Değil Kargoya Ödenir)
Stok Durumu
: Aynı Gün Kargo
 
Adeti Seçiniz:
Editörün Notu :

Ürünü Eşine/Arkadaşına Yolla - (Bakalım Tavsiyeni Beğenecek mi?)            
Ürün Bilgisi

Yayo Seyahat Tipi Realistik Genç Kız Vajinası C-8083

Unutulmaz Anlarınıza Eşlik Eden Yayo Seyahat Tipi Gerçekçi Genç Kız Vajinası

Her anı özel kılan şey, unutulmaz anlar yaşamaktır. Yayo Seyahat Tipi Gerçekçi Genç Kız Vajinası (C-8083), sizi bu özel anlar için bekliyor. Seyahatlerinizde size eşlik edecek olan bu erotik ürün, gerçekçi dokusu ve ergonomik tasarımı ile sizi mest edecek.

Seyahatlerde yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz bu ürün, temizlemesi kolay silikon malzemeden üretilmiştir. Bu sayede, gerçek bir vajina dokusu hissine kapılabilirsiniz. Ergonomik tasarımı, her an ve her yerde rahat bir kullanım sağlar.

Sıkı dar vajinalı ve vajina delikleri, tırtıklı yapısı ile ekstra zevk sunar. Sımsıkı daracık tasarımı sayesinde gerçek bir cinsel deneyim yaşar gibi hissedeceksiniz. Ürün yaklaşık 350 gram ağırlığında olup 13 cm x 7 cm ebatları ile ideal bir seyahat arkadaşıdır.

Yayo Seyahat Tipi Gerçekçi Genç Kız Vajinası, size unutulmaz anlar yaşatmak için tasarlandı. Her yerde sizi bekleyen bu özel ürünü şimdi sipariş verin ve cinsel deneyimlerinizi daha heyecanlı ve tatmin edici hale getirin. Her yerde, her an unutulmaz anlar sizinle olacak!

Her Yerde Unutulmaz Anlar!

Yayo Gerçekçi Genç Kız Vajina C-8083 ile tanışın - unutulmaz anlar için en iyi seyahat arkadaşı! Bu özel erotik ürün, gerçekçi dokusu ve nefesinizi kesecek ergonomik tasarımıyla size eşi benzeri olmayan bir deneyim yaşatmak için tasarlandı.

Temizlemesi kolay silikon malzemeden üretilen bu ürün, sanki gerçek bir şey yaşıyormuşsunuz gibi hissettirecek gerçekçi bir vajina dokusuna sahiptir. Ve ergonomik tasarımı ile gittiğiniz her yere yanınızda götürebilir, rahat ve keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Yayo Realistic Young Girl Vagina C-8083, seyahatlerine renk katmak ve samimi anlarına biraz heyecan katmak isteyenler için mükemmel. Sıkı ve dokulu tüneli ekstra stimülasyon sağlarken, gerçekçi hissi size gerçek bir genç kızla birlikteymişsiniz gibi hissettirecek.

Öyleyse neden bekleyelim? Yayo Gerçekçi Genç Kız Vajina C-8083'ünüzü bugün sipariş edin ve gittiğiniz her yerde unutulmaz anlar yaşayın!

Seyahatlerinizde yanınızda taşıyabileceğiniz en özel erotik ürünlerden biri olan Yayo Seyahat Tipi Realistik Genç Kız Vajinası, gerçekçi dokusu ve ergonomik tasarımıyla size her yerde unutulmaz anlar yaşatıyor.

Ürünümüz, kolay temizlenebilir silikon malzemeden üretilmiş olup gerçek bir vajina dokusuna sahiptir. Bu sayede, gerçek bir cinsel deneyim yaşamışçasına hissedebilirsiniz. Seyahatlerinizde yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz bu ürün, iç yapısı sayesinde size ergonomik bir kullanım sunar.

Siz de, seyahatlerinizde yanınızda taşıyabileceğiniz, gerçekçi dokusu ve ergonomik tasarımı sayesinde her yerde unutulmaz anlar yaşayabileceğiniz Yayo Seyahat Tipi Realistik Genç Kız Vajinası'nı hemen sipariş verebilirsiniz.

Sıkı dar vajinalı, vajina deliği iç tünelleri extra zevkendirici tırtıklı yapıda ve sımsıkı daracık, realistik et dokulu mastürbasyon oyuncağı.

Yaklaşık 350 gram ağırlığında ve 13 cm * 7 cm ebatlarındadır. 

Suni Vajina
Etiket: suni vajina, mastürbatör, bakire suni vajina, mastürbasyon, yapay vajina, realistik vajina, seks oyuncağı, zevk aleti, penis zevklendirici, gerçekçi suni vajina, et dokulu vajina, yapay amcik, suni am, ufak vajina, küçük vajina, minik vajina, seyahat tipi vajina, saklanabilir suni vajina, silikon vajina, plastik vajina, suni kadın ami, suni kiz ami, suni kiz vajinasi, yapay kiz vajinasi, yapay kadın vajinasi, suni kadın vajinasi, plastik amcık, oyuncak amcık, plastik amlar, silikon amcık, gerçek gibi plastik am,


Gönderilerimiz içeriği belli olmayacak şekilde paketlenir.
Mahremiyetiniz ve gizliliğiniz için Verdiğiniz alıcı isminden başkasına teslimat yapılmaz.

Ürün Yorumları


Bu Ürüne Hiç Yorum Yazan Olmamış.
İlk Yorumu Siz Yazın.

  Yorum Yaz


Seyahat tipi vajina, gerçekçi vajina, erotik seyahat arkadaşı, ergonomik tasarım, realistik dokulu mastürbasyon oyuncağı.


Sipariş ID:#EU3175 / Eklenme Tarihi: 30.11.2022 14:26:20 / Güncellenme Tarihi: 01.02.2024 15:33:18 / İncelenme Sayısı: 638

30.11.2022 14:26:20

Çarşamba, 30 11 2022 14:26:20 +0300




GÜVENLİ ALIŞVERİŞ - HIZLI KARGO - GİZLİ KARGO - KİŞİYE ÖZEL TESLİMAT - ORJİNAL ÜRÜN - KAPIDA ÖDEME İMKANI

NUMARANIZI BIRAKIN SİZİ ARAYALIM

logo Erotik Ürünler | 05528536890 İletişim. Whatsapp: +905528536890 | Yorum Yaz | 30 TL - 1000 TL ve üstü fiyatlarla Hizmetinizde
İşletme Adresi: Küçükbakkalköy Mah. Atatürk Cad. Mavi Deniz Sok. , Ataşehir, İstanbul , 34750 , TR | Tel: 05528536890

Erotik Ürünler Sex Shop Ucuz Seks Aletleri Fantezi Oyuncaklar Alışveriş Marketi

Ekonomik ucuz kaliteli ithal seks ürünleri konusunda sex aletleri, erotik giyim, iç giyim, kostüm ve çamaşır aksesuarları, cinsel sağlık ve seks kozmetiği malzemeleri, yapay malzemeden gerçekçi görünen suni vajina belden bağlamalı kemerli takma vibratör modelleri, vibratörlü dildo çeşitleri, şişirme bebek silikon kadın realistik erkek travesti mankenler satan erotik shop mağazası Erotik Yardım Konuları

erotik ürünler sex shop google sex shop adresi yandex sex shop adresi erotik shop adresi Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler instagram sex shop acl market seks shop facebook seks marketi

Yandex.Metrica
Telefonla Ara
Bize Yazın
Telefonla Ara
Sizi Arayalım
yukarı çık