X

18+ Yas Uyarisi!

Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi uyarinca 18 yasindan küçüklerin bu sayfayi gezmeleri ve ürün satin almalari yasaktir. Eger 18 yasin altinda ve yasal olarak yetiskin degilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satin almayin.


erotik ürünler sex shop ana sayfa Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler telegram erotik ürün duyuru topluluğu instagram sex shop acil market seks shop facebook seks marketi


  
İletişim: 05528536890

Sünnetsiz Damarlı 18 cm Boy 3.6 cm Çap Testisli Vantuzlu Kahverengi Realistik Penis C-7757K

Gerçekçi sünnetsiz damarlı penis, anal ve vajinal zevkler için ideal. 18 cm boy ve 3.6 cm çapıyla etkileyici bir deneyim sunar. Şimdi sipariş verin!
195 Kişi İnceledi
indirimli hediyeli tavsiyeli
Marka
Model

Fiyatı
: 770.00 TL (Kdv Dahil)
(Teslimde Ödemeli İstediğinizde Bu Fiyata Kargo Bedeli Eklenecektir)
Havale İle
: 693,00 TL
(Önceden Banka Havalesi İle Ödemeler İçin Geçerli Fiyattır - Kargo Bedeli Bize Değil Kargoya Ödenir)
Stok Durumu
: Aynı Gün Kargo
 
Adeti Seçiniz:
Editörün Notu :

Ürünü Eşine/Arkadaşına Yolla - (Bakalım Tavsiyeni Beğenecek mi?)            
Ürün Bilgisi

Sünnetsiz Damarlı 18 cm Boy 3.6 cm Çap Testisli Vantuzlu Kahverengi Realistik Penis C-7757K

Gerçekçi Sünnetsiz Damarlı Penis - 18 cm Boy, 3.6 cm Çap - Kahverengi Realistik Dildo

Aradığınız gerçekçi ve doyurucu deneyimi sunan bir cinsel oyuncak mı arıyorsunuz? İşte karşınızda Sünnetsiz Damarlı Realistik Penis!

Bu özel tasarım dildo, kahverengi rengi ve gerçekçi dokusuyla size unutulmaz anlar yaşatmak için burada. Üstelik damarlı yapısıyla ek uyarım ve zevk sunarak sizi baştan çıkaracak.

18 cm uzunluğu ve 3.6 cm çapıyla, tam istediğiniz boyutta ve kalınlıkta olan bu realistik penis, anal ve vajinal zevkler için mükemmel bir seçenektir. Üstelik, vantuzlu tabanı sayesinde eller serbest kullanım imkanı sunar, böylece tek başınıza veya partnerinizle birlikte daha rahat bir deneyim yaşarsınız.

Ürün, kullanılan yüksek kaliteli medikal silikon malzemesi sayesinde anal ve vajinal kullanıma uygundur. Ayrıca, harici belden bağlama kemerleriyle uyumlu olduğu için (strap-on), farklı pozisyonlarda ve senaryolarda kullanımınızı kolaylaştırır.

Sünnetsiz Damarlı Realistik Penis ile cinsel hayatınıza yeni bir soluk getirin ve keşfedin! Sipariş vermek için acele edin.

Karşınızda sansasyonel Sünnetsiz Damarlı 18 cm Erkek 3.6 cm Çap Testisli Vantuzlu Kahverengi Realistik C-7757K! Bu kahverengi gerçekçi silikon erkek üye, inanılmaz derecede otantik bir deneyim için heyecan verici damarlı bir gövde, gerçekçi görünüm, gerçekçi testisler ve yumuşak cilt benzeri bir doku ile tasarlanmıştır.

Toplam uzunluğu 18 santimetre ve kalınlığı 3,6 santimetre olan devasa boyutuyla bu koyu kahverengi erkek üye, belirgin damarlara, gerçekçi testislere ve düz yüzeylere yapışarak eller serbest eğlenceye olanak tanıyan güçlü vantuzlara sahiptir. Gerçekçi bir deneyim arayanlar için mükemmel, sağlam ve dik bir görünüme sahiptir.

Tıbbi sınıf silikondan üretilen bu 324 gramlık yapay erkek organı, gerçeğe yakın özelliklerle detaylandırılmıştır; bu da onu farklı fantezilere sahip çiftler, sevgililer, gey, lezbiyen ve yeni heyecanlar ve sansasyonlar arayan olgun kadınlar için ideal kılıyor.

Tıbbi sınıf silikon malzemesi sayesinde bu gerçekçi yapay penis hem cinsel hem de vajinal amaçlarla kullanılabilir. Vantuz tabanı cam, fayans veya mermer gibi pürüzsüz yüzeylerde eller serbest olarak kolay kullanım sağlar.

Daha fazla heyecan katmak için bu vantuzlu yapay penisi ayrı olarak satılan askılı kayışlara takarak Belden Bağlamalı Protez deneyimini yaşayabilirsiniz. Sünnetsiz Damarlı 18 cm Boy 3.6 cm Çap Testisli Vantuzlu Kahverengi Realistik C-7757K ile keyfinizi bir üst seviyeye taşımaya hazır olun!

Sünnetsiz Damarlı 18 cm Boy 3.6 cm Çap Testisli Vantuzlu Kahverengi Realistik Penis

Ekstra zevk verici damarlı gövde yapısında, görünümü gerçekçi erkek penisi görüntüsünde, gerçekçi testisli ve yumuşak ten dokusu hissiyatında medikal silikon malzemeden imal edilmiş kahverengi renk erkek yarağı. Toplam Büyüklüğü Devasa 18 santim uzunluğunda, kalınlığı 3.6 santimetre çap ebatında kalın yapıda, etkili ve zevklendirici damarları olan, yumurtalıkları mevcut olan parlak koyu kahve renk erkek yarrağının düz zeminlere yapışarak elle tutmaya gerek kalmadan kullanılmasını sağlayan güçlü vantuzları vardır. Dimdik dikilmiş kalkık sert ereksiyon halindeki damarlı sik görüntüsündedir.

Etli penis dokusu özelliğini veren medikal silikon malzemeden imal edilmiş olup 324 gr ağırlığında olan erkekli organı yapay penis; gerçekçi detaylara sahip taşşaklı modeldedir. Farklı değişik tatlar, hazlar ve heyecanla dolu sex fantezisi olan çiftlere özel, sevgililer, gay, lezbiyen ve farklı tatlar arayan mature kadınların kullanımı için özel realistik dildodur.

- Kullanılan medikal silikon malzeme sayesinde hem anal seks hem de vajinal ilişki amaçlı kullanılabilir.
- Altındaki vantuzu cam, fayans, mermer gibi düz zeminlere yapıştırılarak ellerinizle ürünü tutmadan kullanma imkanı sağlar.
- Vantuzlu penislerinizi harici satılan belden bağlama kemerlerine de takarak (strap-on) Belden Bağlamalı Protez Penis şeklinde (takma penis olarak) kullanabilirsiniz.

18 cm Penis
18 cm penis, 18 cm dildo, 18 cm realistik penis, 18 cm vibratör, 18 cm yarrak, 18 cm sik, 18 santim penis, 18 santim dildo, 18 santim realistik penis, 18 santim vibratör, 18 santim yarrak, 18 santim sik, büyük penis, büyük dildo, büyük vibratör, büyük yarak, büyük sik, kalın penis, iri penis, uzun penis, dev penis, dev yarak, kocaman penis, kocaman yarak, devasa yarak, çok büyük penisler, kol gibi yaraklı erkekler,

Dildo - Realistik
Etiketler: realistik penis, realistik dildo, realistik vibratör, silikon penis, silikon dildo, silikon vibrator, gerçekçi penis , gerçekçi dildo, gerçekçi vibrator, et dokulu penis, et dokulu dildo, et dokulu vibratör, realistik suni penis, realistik yapay penis, realistik yapay sik, realistik suni yarrak, realistik yapay yarak, realistik plastik sik, gerçekçi plastik yarrak, sünnetli penis, sünnetli dildo, sünnetli vibratör, sünnetli yarak, etli penis, ten dokulu penis, ten dokulu dildo, ten dokulu vibratör, gerçeginden kopya penis, gerçeginden kopya dildo, gerçeginden kopya vibratör, gerçeginden kopya yarak,

Dildo - Testisli
Etiketler: testisli penis, testisli dildo, taşaklı penis, taşaklı dildo, testisli vibratör, taşaklı vibrator, yumurtalıklı penis , yumurtalıklı dildo, yumurtalıklı vibrator, taşşaklı suni yarrak, taşaklı yapay penis, taşşaklı plastik sik, testisli silikon penis,

Dildo - Vantuzlu
Etiketler: vantuzlu penis, vantuzlu dildo, vantuzlu yarak, vantuzlu vibratör, vantuzlu sik, vakumlu penis, vakumlu dildo, vakumlu yarrak , vakumlu vibratör, yapışkan penis, yapışkan dildo, yapışkan yarak, yapışkan vibratör, yapışan penis, yapışan dildo, yapışan yarak, yapışan vibratör,


Gönderilerimiz içeriği belli olmayacak şekilde paketlenir.
Mahremiyetiniz ve gizliliğiniz için Verdiğiniz alıcı isminden başkasına teslimat yapılmaz.

Ürün Yorumları


Bu Ürüne Hiç Yorum Yazan Olmamış.
İlk Yorumu Siz Yazın.

  Yorum Yaz


Sünnetsiz penis, gerçekçi dildo, damarlı penis, vantuzlu dildo, kahverengi penis, anal seks, vajinal ilişki, seks oyuncakları, erotik ürünler, realistik dildolar


Sipariş ID:#EU3462 / Eklenme Tarihi: 08.03.2024 11:06:46 / Güncellenme Tarihi: 08.03.2024 11:06:46 / İncelenme Sayısı: 195

08.03.2024 11:06:46

Cuma, 8 3 2024 11:6:46 +0300




GÜVENLİ ALIŞVERİŞ - HIZLI KARGO - GİZLİ KARGO - KİŞİYE ÖZEL TESLİMAT - ORJİNAL ÜRÜN - KAPIDA ÖDEME İMKANI

NUMARANIZI BIRAKIN SİZİ ARAYALIM

logo Erotik Ürünler | 05528536890 İletişim. Whatsapp: +905528536890 | Yorum Yaz | 30 TL - 1000 TL ve üstü fiyatlarla Hizmetinizde
İşletme Adresi: Küçükbakkalköy Mah. Atatürk Cad. Mavi Deniz Sok. , Ataşehir, İstanbul , 34750 , TR | Tel: 05528536890

Erotik Ürünler Sex Shop Ucuz Seks Aletleri Fantezi Oyuncaklar Alışveriş Marketi

Ekonomik ucuz kaliteli ithal seks ürünleri konusunda sex aletleri, erotik giyim, iç giyim, kostüm ve çamaşır aksesuarları, cinsel sağlık ve seks kozmetiği malzemeleri, yapay malzemeden gerçekçi görünen suni vajina belden bağlamalı kemerli takma vibratör modelleri, vibratörlü dildo çeşitleri, şişirme bebek silikon kadın realistik erkek travesti mankenler satan erotik shop mağazası Erotik Yardım Konuları

erotik ürünler sex shop google sex shop adresi yandex sex shop adresi erotik shop adresi Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler instagram sex shop acl market seks shop facebook seks marketi

Yandex.Metrica
Telefonla Ara
Bize Yazın
Telefonla Ara
Sizi Arayalım
yukarı çık