X

18+ Yas Uyarisi!

Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi uyarinca 18 yasindan küçüklerin bu sayfayi gezmeleri ve ürün satin almalari yasaktir. Eger 18 yasin altinda ve yasal olarak yetiskin degilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satin almayin.


erotik ürünler sex shop ana sayfa Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler telegram erotik ürün duyuru topluluğu instagram sex shop acil market seks shop facebook seks marketi


  
İletişim: 05528536890

Içi Gösteren Iri Gözenekli Kirmizi File Erotik Kadin Body Çamasir ART-4009

kirmizi renkte iri gözenekli file ve bagcikli tasarimiyla öne çikan özel bir vücut çorabi. Erotik tarziyla dikkat çekiyor.
878 Kişi İnceledi
indirimli hediyeli tavsiyeli
Marka
Model

Fiyatı
: 440.00 TL (Kdv Dahil)
(Teslimde Ödemeli İstediğinizde Bu Fiyata Kargo Bedeli Eklenecektir)
Havale İle
: 396,00 TL
(Önceden Banka Havalesi İle Ödemeler İçin Geçerli Fiyattır - Kargo Bedeli Bize Değil Kargoya Ödenir)
Stok Durumu
: 1-2 Gün İçinde Kargo
 
Ürüne Ait Seçenekleri Vardır :

Adeti Seçiniz:
Ürünü Eşine/Arkadaşına Yolla - (Bakalım Tavsiyeni Beğenecek mi?)            
Ürün Bilgisi

Içi Gösteren Iri Gözenekli Kirmizi File Erotik Kadin Body Çamasir ART-4009

Karsinizda Sansasyonel Kirmizi Örgü Erotik Kadin Bodysuit ART-4009!

Bu dudak uçuklatan, göz alici iç çamasiriyla içinizdeki bastan çikarici kadini ortaya çikarmaya hazir olun. Genis gözenekli agdan yapilmis hos, bagcikli ön kisimla tasarlanan bu vücudu saran, omuz askili kirmizi fantazi body, kendinizi bir tanriça gibi hissetmenizi saglayacak.

Bu erotik iç çamasiri setinin karsi konulmaz özelliklerine bakalim:
- Ürün Parçalari: 1
- Malzeme: %85 Poliamit , %15 Likra
- Bedenler: S-M/L-XL
- Gururla Türkiye'de Üretilmistir

Bu bastan çikarici topluluga girerken arzunun alevlerini tutusturmaya hazirlanin. Karmasik bagcikli tasarim, kivrimlarinizi vurgulayarak hayal gücüne çok az yer birakir. Yüksek kaliteli malzemelerden üretilen bu tulum, hem konfor hem de dayaniklilik saglayarak duygusalliginizi güvenle kucaklamaniza olanak tanir.

Ister romantik bir aksam planliyor olun, ister yalnizca kendi teninizde güçlenmek istiyor olun, bu kirmizi örgü body mükemmel bir seçimdir. Cesur rengi ve çekici stili, sizi ilgi odagi haline getirecek ve sizi görecek kadar sansli olan herkesi büyüleyecektir.

Bu zarif iç çamasiri setinin cazibesinin keyfini çikarin ve kendine güvenen, karsi konulmaz bir bastan çikarici olmanin heyecanini yasayin. Bu heyecan verici kirmizi örgülü erotik kadin body'si ART-4009 ile sira disi olani kucaklayabildiginizde siradanla yetinmeyin. Attiginiz her adimda kalplerin hizla çarpmasina ve nabzinin hizlanmasina hazir olun.

Iri gözenekli fileden ön kismi gögüsten kasiga kadar bagcikli tasarimda, vücudu tam saran, boyundan askili erotik tarzda kirmizi renk bayan fantezi body çamasir..

ART-4009, iri gözenekli file ve bagcikli tasarimiyla bayan iç giyiminde çigir açan özel bir vücut çorabidir. Kirmizi rengi, çekici ve erotik bir görünüm sunan bu tasarim, özel anlariniza renk katmak için ideal bir tercihtir.

Bu vücut çorabi, ön kisminda gögüsten kasiga kadar uzanan bagcikli detayiyla dikkat çeker. Bagciklar, tasarima hareket ve siklik katar, vücudu kusursuzca sararak çekici bir siluet olusturur. Iri gözenekli file dokusu ise cilde hafif bir dokunus sunar, hissiyati daha da özel kilar.

ART-4009, boyundan askili tasarimiyla da zarif bir dokunus sunar. Askilar, omuz bölgesinde zarif bir sekilde kesisir, tasarima hos bir detay katar. Bu vücut çorabi, erotik moda tutkunlari için özel anlarda ve romantik gecelerde vazgeçilmez bir parça olabilir.

Kirmizi rengi, tutkuyu ve romantizmi simgeler, bu nedenle ART-4009 ile her aninizi unutulmaz kilabilirsiniz. Göz alici tasarimi ve özel dokusuyla kendinizi özel hissetmek istiyorsaniz, bu vücut çorabini tercih edebilirsiniz. Erotik iç giyimde aradiginiz çekicilik ve zarafet, ART-4009'da bir araya geliyor.

Body
Etiketler: erotik body çamasir, fantezi kadin body, seksi body çamasirlar, seksi body, erotik body, seksi kadin body çesitleri, seksi kadin body çamasirlari, fantezi badi, dekolte body, dantelli body, tül body, body gecelik, seks çamasiri,

Fantezi Erotik Iç Giyim
Ara Bul: bayan seksi iç giyim, kadin seksi iç giyim, kadin iç giyim, kadin iç çamasiri, bayan iç çamasiri, bayan iç giyim, erotik iç çamasiri, fantezi iç çamasiri, seksi iç çamasiri, erotik iç giyim, fantezi iç giyim, seksi iç giyim, erotik çamasir, fantezi çamasir, sexy çamasir, seksi çamasir, azdirici çamasir, seks çamasirlari, cinsel uyarici çamasirlar, seks istegi arttirici çamasirlar,


Gönderilerimiz içeriği belli olmayacak şekilde paketlenir.
Mahremiyetiniz ve gizliliğiniz için Verdiğiniz alıcı isminden başkasına teslimat yapılmaz.

Ürün Yorumları


  Yorum Yaz

Kayıtlı Yorumlar

7.7.2020 13:11:11 bayıldım

içi dışı her yeri görünüyor ne güzel.


Iri gözenekli file, kirmizi body, bagcikli tasarim, ART-4009, erotik moda, bayan iç giyim, vücut çorabi


Sipariş ID:#EU298 / Eklenme Tarihi: 8.6.2016 12:14:50 / Güncellenme Tarihi: 23.1.2024 11:25:21 / İncelenme Sayısı: 878

8.6.2016 12:14:50

Çarşamba, 8 6 2016 12:14:50 +0300




GİZLİ ALIŞVERİŞ - HIZLI KARGO - GÜVENLİ KARGO - GİZLİ PAKETLEME - ORJİNAL ÜRÜN - KAPIDA ÖDEME

NUMARANIZI BIRAKIN SİZİ ARAYALIM

logo Erotik Ürünler | 05528536890 İletişim. Whatsapp: +905528536890 | Yorum Yaz | 30 TL - 1000 TL ve üstü fiyatlarla Hizmetinizde
İşletme Adresi: Küçükbakkalköy Mah. Atatürk Cad. Mavi Deniz Sok. , Ataşehir, İstanbul , 34750 , TR | Tel: 05528536890

Erotik Ürünler Alışveriş Marketi / Sex Shop Ucuz Seks Aletleri Fantezi Oyuncakları

Ekonomik en ucuz kaliteli ithal seks ürünleri konusunda sex aletleri, erotik giyim, iç giyim, kostüm ve çamaşır aksesuarları, cinsel sağlık ve seks kozmetiği malzemeleri, yapay malzemeden gerçekçi görünen suni vajinalar belden bağlamalı kemerli takma vibratör modelleri, vibratörlü dildo çeşitleri, şişirme bebek silikon kadın realistik erkek travesti mankenler satan erotik shop mağazası Erotik Yardım Konuları

erotik ürünler sex shop google sex shop adresi yandex sex shop adresi erotik shop adresi Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler instagram sex shop acl market seks shop facebook seks marketi

Yandex.Metrica
Telefonla Ara
Bize Yazın
Telefonla Ara
Sizi Arayalım
yukarı çık