X

18+ Yas Uyarisi!

Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi uyarinca 18 yasindan küçüklerin bu sayfayi gezmeleri ve ürün satin almalari yasaktir. Eger 18 yasin altinda ve yasal olarak yetiskin degilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satin almayin.


erotik ürünler sex shop ana sayfa Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler telegram erotik ürün duyuru topluluğu instagram sex shop acil market seks shop facebook seks marketi


  
İletişim: 05528536890

Gögüs Uçlari Fiyonklu Agi Açik Çok Erotik Mini Ip Sütyen String Çamasir Seti ART-8001

Sensasyonel fiyonklar ve açik ag detaylariyla zenginlesmis ART-8001 Mini Ip Sütyen String Seti, gögüs uçlarindaki fiyonklar ve cazibeli siyah tasarimiyla öne çikiyor. Kendinizi bastan çikarici hissetmek için bu özel iç çamasir takimini kesfedin.
531 Kişi İnceledi
indirimli hediyeli tavsiyeli
Marka
Model

Fiyatı
: 355.00 TL (Kdv Dahil)
(Teslimde Ödemeli İstediğinizde Bu Fiyata Kargo Bedeli Eklenecektir)
Havale İle
: 319,50 TL
(Önceden Banka Havalesi İle Ödemeler İçin Geçerli Fiyattır - Kargo Bedeli Bize Değil Kargoya Ödenir)
Stok Durumu
: Aynı Gün Kargo
 
Ürüne Ait Seçenekleri Vardır :

Adeti Seçiniz:
Ürünü Eşine/Arkadaşına Yolla - (Bakalım Tavsiyeni Beğenecek mi?)            
Ürün Bilgisi

Gögüs Uçlari Fiyonklu Agi Açik Çok Erotik Mini Ip Sütyen String Çamasir Seti ART-8001

ART-8001 Erotik Mini Ip Sütyen String Çamasir Seti: Gögüs Uçlari Fiyonklu, Agi Açik, Cazibeli Siyah

Sansasyonel fiyonklar ve açik ag detaylariyla tasarlanan ART-8001, bastan çikarici bir iç çamasiri deneyimi sunuyor. Bu özel set, gögüs uçlarindaki fiyonklar ve siyah tasarimiyla sizi kendinizi özel hissetmeye davet ediyor.

Gögüs Uçlari Fiyonklu Baslangiç: Setin odak noktasi, gögüs uçlarini zarifçe süsleyen fiyonklarla basliyor. Mor saten fiyonklar, sütyenin açik file tasarimiyla mükemmel bir kontrast olusturuyor. Bu detay, zarafeti ve çekiciligi bir araya getirerek iç çamasirinizi özel kiliyor.

Açik Ag Detaylari: Sütyenin ön kisminda yer alan açik ag detaylari, cildinizin bastan çikarici bir sekilde görünmesini sagliyor. Cesur ve çekici bir dokunusla tasarlanan bu detaylar, her harekette alay eder ve bastan çikarir.

Cazibeli Siyah Tasarim: Siyahin asaleti ve cazibesi, bu iç çamasir takiminda kendini gösteriyor. Hem sütyenin açik file tasariminda hem de tangada kullanilan siyah renk, zarafetin ve sehvetin bir araya geldigi bir stil sunuyor.

Mükemmel Uyum ve Konfor: ART-8001, mükemmel uyum ve maksimum konfor sunmak için özel olarak tasarlandi. SM/L-XL beden seçenekleri, her vücut tipine uygun bir iç çamasiri deneyimi yasamanizi sagliyor. %60 Polyamid ve %40 Poliüretan karisimi malzemeler, cildinizde lüks bir his uyandirir.

Her parça özenle üretilmis ve Türkiye'de gururla üretilmistir, bu da kalite ve isçilige olan bagliligimizi yansitir. Gögüs Uçlari Fiyonklu Agi Açik Çok Erotik Mini Ip Sütyen String Çamasir Seti ART-8001 ile iç çamasir koleksiyonunuza unutulmaz bir dokunus katin. Cazibeyi ve sehveti bir araya getiren bu özel setle özel anlarinizi daha da özel kilin!

Sansasyonel Fiyonklarla Süslenmis Açik Örgü Erotik Mini Sütyen ve Tanga Seti ART-8001 ile tanisin!

Son iç çamasiri basyapitimiz büyüleyici Gögüs Uçlari Fiyonklu Agi Açik Çok Erotik Mini Ip Sütyen String Çamasir Seti ART-8001'in cezbedici cazibesine kapilmaya hazirlanin! Bu zarif set, duyularinizi harekete geçirmek ve kendinizi karsi konulamaz bir özgüvene sahip hissetmenizi saglamak için tasarlandi.

Gögüs ucunu hassas bir sekilde kaplayan, zarafet ve çekicilik katan bastan çikarici saten fiyonklu sütyenle baslayalim. Sütyenin açik file tasarimi, cildinizin bastan çikarici bir sekilde görülmesini saglar, her harekette alay eder ve bastan çikarir. Eglenceli ve çapkin bir dokunus katan göz alici saten fiyonkla süslenmis ön kismi da unutmayalim.

Simdi hayal gücüne çok az yer birakmayacak sekilde tasarlanan tangaya geçelim. Açik örgü stili kiskirtici bir görüntüye olanak tanirken, ön kisim büyüleyici bir saten fiyonk ile süslenerek incelik ve sehvetli bir dokunus katiyor. Bu iki parçali set, mükemmel uyum ve maksimum konfor saglayacak sekilde ayrintilara azami özen gösterilerek üretilmistir.

Fantezi Sütyen ve Tanga Setimiz bir dizi dikkat çekici özellige sahiptir. Toplam iki parçadan olusan bu set, hayattaki güzel seylerin kiymetini bilenler için mükemmel. %60 Polyamid ve %40 Poliüretandan olusan kullanilan malzemeler cildinizde lüks bir his uyandirir. SM/L-XL beden seçenekleriyle her vücut tipine hitap ederek her kadinin bu enfes iç çamasirini giymenin keyfini yasamasini sagliyoruz.

Içiniz rahat olsun, bu heyecan verici set Türkiye'de gururla üretiliyor; kalite ve isçilige olan bagliligimizin bir kaniti.

Gögüs Uçlari Fiyonklu Agi Açik Çok Erotik Mini Ip Sütyen String Çama ürünümüzün heyecanina ve cazibesine kendinizi kaptirin

Gögüs uç kismini mor saten fiyonk süs ile kapatan ip sütyen, vajinayi kapatmayan agi açik model string önü mor saten fiyonk ile süslü 2 parçadan olusan siyah ipli çok erotik bayan sütyen string iç çamasiri takimi.

Fantezi Sütyen String Set Özellikleri
Ürün Parça Sayisi :
 2
Malzemesi:
 % 60 Polyamide %40 Polyurethane
Bedenler: 
 S-M/L-XL
Üretim Yeri : TÜRKIYE

Fantezi Erotik Iç Giyim
Ara Bul: bayan seksi iç giyim, kadin seksi iç giyim, kadin iç giyim, kadin iç çamasiri, bayan iç çamasiri, bayan iç giyim, erotik iç çamasiri, fantezi iç çamasiri, seksi iç çamasiri, erotik iç giyim, fantezi iç giyim, seksi iç giyim, erotik çamasir, fantezi çamasir, sexy çamasir, seksi çamasir, azdirici çamasir, seks çamasirlari, cinsel uyarici çamasirlar, seks istegi arttirici çamasirlar,

Sütyen String Takim
Etiketler: erotik çamasir takimi, iç çamasir takimi, seksi iç çamasir takimi, seksi iç giyim seti, erotik iç giyim takimi, fantezi iç giyim takimi, fantezi iç çamasir takimi, seksi sütyen string seti, erotik sütyen string seti, sexy string, erotik string, fantezi string, sexy sutyen, erotik sutyen, fantezi sutyen, sütyen string takim, süper mini iç çamasir takimi, seksi mini camasir takimi, erotik sütyen string iç çamasir takimi,


Gönderilerimiz içeriği belli olmayacak şekilde paketlenir.
Mahremiyetiniz ve gizliliğiniz için Verdiğiniz alıcı isminden başkasına teslimat yapılmaz.

Ürün Yorumları


Bu Ürüne Hiç Yorum Yazan Olmamış.
İlk Yorumu Siz Yazın.

  Yorum Yaz


ART-8001, mini ip sütyen string seti, gögüs uçlari fiyonklu, açik ag detaylari, siyah iç çamasir takimi, erotik bayan sütyen string


Sipariş ID:#EU220 / Eklenme Tarihi: 8.6.2016 12:14:50 / Güncellenme Tarihi: 28.12.2023 12:30:16 / İncelenme Sayısı: 531

8.6.2016 12:14:50

Çarşamba, 8 6 2016 12:14:50 +0300




GİZLİ ALIŞVERİŞ - HIZLI KARGO - GÜVENLİ KARGO - GİZLİ PAKETLEME - ORJİNAL ÜRÜN - KAPIDA ÖDEME

NUMARANIZI BIRAKIN SİZİ ARAYALIM

logo Erotik Ürünler | 05528536890 İletişim. Whatsapp: +905528536890 | Yorum Yaz | 30 TL - 1000 TL ve üstü fiyatlarla Hizmetinizde
İşletme Adresi: Küçükbakkalköy Mah. Atatürk Cad. Mavi Deniz Sok. , Ataşehir, İstanbul , 34750 , TR | Tel: 05528536890

Erotik Ürünler Alışveriş Marketi / Sex Shop Ucuz Seks Aletleri Fantezi Oyuncakları

Ekonomik en ucuz kaliteli ithal seks ürünleri konusunda sex aletleri, erotik giyim, iç giyim, kostüm ve çamaşır aksesuarları, cinsel sağlık ve seks kozmetiği malzemeleri, yapay malzemeden gerçekçi görünen suni vajinalar belden bağlamalı kemerli takma vibratör modelleri, vibratörlü dildo çeşitleri, şişirme bebek silikon kadın realistik erkek travesti mankenler satan erotik shop mağazası Erotik Yardım Konuları

erotik ürünler sex shop google sex shop adresi yandex sex shop adresi erotik shop adresi Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler instagram sex shop acl market seks shop facebook seks marketi

Yandex.Metrica
Telefonla Ara
Bize Yazın
Telefonla Ara
Sizi Arayalım
yukarı çık