X

18+ Yas Uyarisi!

Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi uyarinca 18 yasindan küçüklerin bu sayfayi gezmeleri ve ürün satin almalari yasaktir. Eger 18 yasin altinda ve yasal olarak yetiskin degilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satin almayin.


erotik ürünler sex shop ana sayfa Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler telegram erotik ürün duyuru topluluğu instagram sex shop acil market seks shop facebook seks marketi


  
İletişim: 05528536890

Derin Göğüs ve Göbek Dekolteli Beyaz Tüylü Mini Elbiseden Çok Erotik Kadın Yeni Yıl Kostümü ART-2051

ART-2051, derin göğüs ve göbek dekoltesi ile öne çıkan, kaz tüyü detaylı beyaz mini elbise. Bu erotik yeni yıl kostümü ile zarafeti ve çekiciliği bir arada yaşayın.
462 Kişi İnceledi
indirimli hediyeli tavsiyeli
Marka
Model

Fiyatı
: 1065.00 TL (Kdv Dahil)
(Teslimde Ödemeli İstediğinizde Bu Fiyata Kargo Bedeli Eklenecektir)
Havale İle
: 958,50 TL
(Önceden Banka Havalesi İle Ödemeler İçin Geçerli Fiyattır - Kargo Bedeli Bize Değil Kargoya Ödenir)
Stok Durumu
: 1-2 Gün İçinde Kargo
 
Ürüne Ait Seçenekleri Vardır :

Adeti Seçiniz:
Ürünü Eşine/Arkadaşına Yolla - (Bakalım Tavsiyeni Beğenecek mi?)            
Ürün Bilgisi

Derin Göğüs ve Göbek Dekolteli Beyaz Tüylü Mini Elbiseden Çok Erotik Kadın Yeni Yıl Kostümü ART-2051

ART-2051 ile yeni yılınıza farklı bir dokunuş katmaya ne dersiniz? Bu özel mini elbise, derin göğüs ve göbek dekoltesi ile dikkat çekiyor. Kaz tüyü detayları, şıklığı ve erotikliği bir araya getirerek sıra dışı bir tasarım sunuyor.

Sırtı açık ve başlık kısmında bulunan kaz tüyleri ile ART-2051, sizi yeni yıl gecenizde unutulmaz kılacak. Göz alıcı beyaz rengi, cesur dekoltesi ve tüylü detaylarıyla bu kostüm, çekici ve zarif bir görünüm elde etmenizi sağlar. Hem şık hem de seksi olmak isteyenler için ideal bir tercih.

Bu yeni yıl kostümü, özel anlarınızı daha da özel kılacak. Partnerinizi büyülemek ve romantik anlar yaşamak için bu erotik tasarımı tercih edebilirsiniz. ART-2051, cesur ve özgün tarzınızı yansıtmak isteyenler için mükemmel bir seçenek.

Yeni yılınıza farklı bir hava katmak ve çevrenizdekileri etkilemek istiyorsanız, ART-2051 ile zarafeti ve erotikliği bir araya getirebilirsiniz. Cesaretinizi konuşturun ve bu özel kostümle unutulmaz anlar yaşayın!

Sansasyonel ART-2051 ile Tanışın: Derin Göğüs ve Göbek Kesimli, Baştan Çıkarıcı Beyaz Tüylü Mini Elbise, Yeni Yıl için Mükemmel!

En son kreasyonumuz olan ART-2051 Yılbaşı Kostümünün çekici cazibesine kapılmaya hazırlanın. Bu sırtı açık, derin kesimli göğüs ve göbek dekolteli elbise, mikro jarse kumaşın lüks karışımından üretilmiştir ve etek ve başlıkta zarif kaz tüyleriyle süslenmiştir.

Duygusallık ve zarafet yayan bu büyüleyici takımla ilgi odağı olmaya hazır olun. Derin göğüs kesimi kıvrımlarınızı vurgularken, göbek kesimi cüretkar bir çekicilik katıyor.

Ama hepsi bu değil! ART-2051 Yılbaşı Kostümümüz, gece boyunca konfor ve güveninizi sağlamak için en iyi malzemelerden üretilmiştir. Elbise %85 poliamid ve %15 elastandan oluşan birinci sınıf bir karışımdan üretilmiştir ve vücudunuzu en doğru yerlerden saran mükemmel bir uyum sağlar.

İster göz alıcı bir Yılbaşı partisine katılıyor olun ister romantik bir akşam planlıyor olun, bu kostümün kafaları döndüreceği ve kalpleri yarıştıracağı garantidir. Birlikte verilen şapka, karşı konulmaz görünümünüzü tamamlayarak eğlenceli bir dokunuş katıyor.

Bu Yeni Yılda cesur bir açıklama yapma fırsatını kaçırmayın. ART-2051 Yılbaşı Kostümü ile içinizdeki tanrıçayı kucaklayın ve güveninizi serbest bırakın. Şimdi sipariş verin ve her etkinlikte ilgi odağı olun!

Sırtı açık, göğüs bölgesi derin dekolteli noel elbisesi, etek ve başlık kısımlarında kaz tüyü olan jarse micro kumaştan seksi yeni yıl kostümü, şapkası ile birlikte.

Özellikler: %85 poyamide %15

Kostüm
Etiketler: kostüm, erotik kostüm, fantezi kostüm, seksi kostüm, seks kostümü, fantezi kadın kostümleri, seksi kadın kostümleri, sexy bayan kostümleri, erotik kadın kostümleri, kostüm modelleri, erotik kadın kostümü, erotik kız kostümü, seksi kız kostümü, fantezi kız kostümü, erotik kıyafet, roleplay kostümü, fantezi kadın kostümleri, tül kostüm, transparan kostüm, seks kostümü,

Kostüm - Yeni Yıl
Etiketler: yılbaşı kostümü, yeni yıl kostümü, noel anne kostümü, erotik yılbaşı kostümü, seksi yılbaşı kostümü, erotik yeni yıl kostümü, seksi yeni yıl kostümü, fantezi yılbaşı kostümü, fantezi yeni yıl kostümü, erotik noel kostümü, seksi noel kostümü, fantezi noel kostümü,


Gönderilerimiz içeriği belli olmayacak şekilde paketlenir.
Mahremiyetiniz ve gizliliğiniz için Verdiğiniz alıcı isminden başkasına teslimat yapılmaz.

Ürün Yorumları


Bu Ürüne Hiç Yorum Yazan Olmamış.
İlk Yorumu Siz Yazın.

  Yorum Yaz


Derin dekolteli elbise, ART-2051, tüylü mini elbise, yeni yıl kostümü, erotik kıyafet, beyaz elbise, sırt açık tasarım, göğüs dekoltesi


Sipariş ID:#EU663 / Eklenme Tarihi: 08.06.2016 12:14:50 / Güncellenme Tarihi: 12.12.2023 15:16:31 / İncelenme Sayısı: 462

08.06.2016 12:14:50

Çarşamba, 8 6 2016 12:14:50 +0300




GÜVENLİ ALIŞVERİŞ - HIZLI KARGO - GİZLİ KARGO - KİŞİYE ÖZEL TESLİMAT - ORJİNAL ÜRÜN - KAPIDA ÖDEME İMKANI

NUMARANIZI BIRAKIN SİZİ ARAYALIM

logo Erotik Ürünler | 05528536890 İletişim. Whatsapp: +905528536890 | Yorum Yaz | 30 TL - 1000 TL ve üstü fiyatlarla Hizmetinizde
İşletme Adresi: Küçükbakkalköy Mah. Atatürk Cad. Mavi Deniz Sok. , Ataşehir, İstanbul , 34750 , TR | Tel: 05528536890

Erotik Ürünler Sex Shop Ucuz Seks Aletleri Fantezi Oyuncaklar Alışveriş Marketi

Ekonomik ucuz kaliteli ithal seks ürünleri konusunda sex aletleri, erotik giyim, iç giyim, kostüm ve çamaşır aksesuarları, cinsel sağlık ve seks kozmetiği malzemeleri, yapay malzemeden gerçekçi görünen suni vajina belden bağlamalı kemerli takma vibratör modelleri, vibratörlü dildo çeşitleri, şişirme bebek silikon kadın realistik erkek travesti mankenler satan erotik shop mağazası Erotik Yardım Konuları

erotik ürünler sex shop google sex shop adresi yandex sex shop adresi erotik shop adresi Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler instagram sex shop acl market seks shop facebook seks marketi

Yandex.Metrica
Telefonla Ara
Bize Yazın
Telefonla Ara
Sizi Arayalım
yukarı çık