X

18+ Yas Uyarisi!

Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi uyarinca 18 yasindan küçüklerin bu sayfayi gezmeleri ve ürün satin almalari yasaktir. Eger 18 yasin altinda ve yasal olarak yetiskin degilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satin almayin.


erotik ürünler sex shop ana sayfa Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler telegram erotik ürün duyuru topluluğu instagram sex shop acil market seks shop facebook seks marketi


  
İletişim: 05528536890

Flamingo Akıllı Telefon Uyumlu Vibratör ile Zevki Kontrol Etmek Artık Çok Kolay C-1070

Flamingo Akıllı Telefon Uyumlu Vibratör ile zevkinizi kontrol edin ve sınırsız zevk yaşayın.
450 Kişi İnceledi
indirimli hediyeli tavsiyeli
Marka
Model

Fiyatı
: 3920.00 TL (Kdv Dahil)
(Teslimde Ödemeli İstediğinizde Bu Fiyata Kargo Bedeli Eklenecektir)
Havale İle
: 3.528,00 TL
(Önceden Banka Havalesi İle Ödemeler İçin Geçerli Fiyattır - Kargo Bedeli Bize Değil Kargoya Ödenir)
Stok Durumu
: Stokta Yok
 
Editörün Notu :

Ürünü Eşine/Arkadaşına Yolla - (Bakalım Tavsiyeni Beğenecek mi?)            
Ürün Bilgisi

Akıllı Telefon Kontrollü Şarjlı Vibratör C-1070

Karşınızda Magic Motion Flamingo Akıllı Telefon Kontrollü Şarjlı Vibratör C-1070! Bu giyilebilir vibratör, nerede olursanız olun size nihai zevk deneyimini yaşatmak için tasarlanmıştır. Magic Flamingo Uygulaması ile bu muhteşem oyuncağın titreşimlerini ve yoğunluğunu kontrol ederek onu çiftler veya tek başına oynamak için mükemmel hale getirebilirsiniz.

Kadınlar için özel olarak tasarlanan Flamingo, şimdiye kadar hissettiğiniz en yoğun G noktası titreşimlerini vaat ediyor. Telefonunuzla titreşimleri kontrol ederken adrenalinin vücudunuzdan hızla aktığını hissedebileceğiniz dans pisti gibi halka açık yerlerde kullanım için mükemmeldir. Flamingo'yu vajinanıza yerleştirin, uygulamayı ses kontrolüne ayarlayın ve telefonunuzu cebinize koyun. Sadece hoparlörlerden gelen ritmi hissetmekle kalmayacak, aynı zamanda en sevdiğiniz kulüp müziğiyle birlikte nabız gibi atan yoğun titreşimleri de hissedeceksiniz.

Magic-Motion uygulaması, App Store veya Google Play'den ücretsiz olarak indirilebilir ve en son özelliklerle otomatik olarak güncellenir. Bluetooth 4.0 ve iPhone 4S veya Android 4.3 veya sonraki sürümlerine sahip tabletler dahil tüm yeni modellerle çalışır. Hatta Wi-Fi üzerinden Skype, WhatsApp veya WeChat gibi oyunlar oynayabilir ve hareketler, sesler veya dokunuşlarla titreşimleri kontrol edebilirsiniz.

Flamingo, vücut için güvenli silikon ve ABS malzemeden yapılmıştır, bu da onu yumuşak, esnek ve kullanımı rahat hale getirir. Ayrıca, IPX7 sınıfıyla su geçirmezdir ve tek bir şarjla 3 saate kadar dayanan şarj edilebilir Li-on 360 mah/3,7v pile sahiptir. Flamingo 7,2 cm x 3,0 cm x 3,0 cm boyutlarındadır ve yalnızca 45 gram ağırlığındadır.

Flamingo Akıllı Telefon Uyumlu Vibratör ile cinsel deneyimlerinizi yepyeni bir boyuta taşımaya hazır olun. Eşsiz özellikleri ve sonsuz olanakları ile onu asla elinizden bırakmak istemeyeceksiniz!

Flamingo Akıllı Telefon Uyumlu Vibratör, cinsel deneyimlerinizi farklı bir seviyeye taşıyacak benzersiz bir üründür. Bu vibratör, akıllı telefonunuzla senkronize çalışır ve size sınırsız zevk sunar.

Flamingo'nun akıllı telefon uyumlu özelliği, size tam kontrol imkanı sağlar. Özel olarak tasarlanmış bir uygulama aracılığıyla titreşim modlarını ve yoğunluğunu istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Parmaklarınızın ucunda zevki kontrol etmek artık çok kolay ve heyecan verici.

Bu vibratörün başlığı ve gövdesi yumuşak ve esnek silikon malzemeden yapılmıştır. Bu sayede vücudunuza mükemmel bir uyum sağlar ve rahat bir kullanım deneyimi sunar. Ergonomik tasarımıyla her vücut şekline uyum sağlar ve çeşitli bölgelerde uyarı yapabilir.

Flamingo'nun güçlü ve sessiz motoru, size çeşitli titreşim modları ve yoğunluk seçenekleri sunar. Kendinizi keşfederken veya partnerinizle birlikte kullanırken istediğiniz şekilde zevk alabilirsiniz. Farklı modları deneyerek farklı zevkler keşfedebilir ve cinsel deneyimlerinizi özelleştirebilirsiniz.

Bu akıllı telefon uyumlu vibratör, şarj edilebilir bir bataryaya sahiptir. Hızlı şarj özelliği sayesinde kısa sürede kullanıma hazır hale gelir ve size uzun süreli kullanım imkanı sunar. Ayrıca, su geçirmez özelliği sayesinde duşta veya banyoda da kullanabilirsiniz, böylece zevkinizi her an yaşayabilirsiniz.


Gönderilerimiz içeriği belli olmayacak şekilde paketlenir.
Mahremiyetiniz ve gizliliğiniz için Verdiğiniz alıcı isminden başkasına teslimat yapılmaz.

Ürün Yorumları


Bu Ürüne Hiç Yorum Yazan Olmamış.
İlk Yorumu Siz Yazın.

  Yorum Yaz


Flamingo, akıllı telefon uyumlu, vibratör, sınırsız zevk, kontrol, cinsel deneyim


Sipariş ID:#EU3361 / Eklenme Tarihi: 22.05.2023 14:32:54 / Güncellenme Tarihi: 05.10.2023 15:24:46 / İncelenme Sayısı: 450

22.05.2023 14:32:54

Pazartesi, 22 5 2023 14:32:54 +0300




GÜVENLİ ALIŞVERİŞ - HIZLI KARGO - GİZLİ KARGO - KİŞİYE ÖZEL TESLİMAT - ORJİNAL ÜRÜN - KAPIDA ÖDEME İMKANI

NUMARANIZI BIRAKIN SİZİ ARAYALIM

logo Erotik Ürünler | 05528536890 İletişim. Whatsapp: +905528536890 | Yorum Yaz | 30 TL - 1000 TL ve üstü fiyatlarla Hizmetinizde
İşletme Adresi: Küçükbakkalköy Mah. Atatürk Cad. Mavi Deniz Sok. , Ataşehir, İstanbul , 34750 , TR | Tel: 05528536890

Erotik Ürünler Sex Shop Ucuz Seks Aletleri Fantezi Oyuncaklar Alışveriş Marketi

Ekonomik ucuz kaliteli ithal seks ürünleri konusunda sex aletleri, erotik giyim, iç giyim, kostüm ve çamaşır aksesuarları, cinsel sağlık ve seks kozmetiği malzemeleri, yapay malzemeden gerçekçi görünen suni vajina belden bağlamalı kemerli takma vibratör modelleri, vibratörlü dildo çeşitleri, şişirme bebek silikon kadın realistik erkek travesti mankenler satan erotik shop mağazası Erotik Yardım Konuları

erotik ürünler sex shop google sex shop adresi yandex sex shop adresi erotik shop adresi Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler instagram sex shop acl market seks shop facebook seks marketi

Yandex.Metrica
Telefonla Ara
Bize Yazın
Telefonla Ara
Sizi Arayalım
yukarı çık