X

18+ Yas Uyarisi!

Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi uyarinca 18 yasindan küçüklerin bu sayfayi gezmeleri ve ürün satin almalari yasaktir. Eger 18 yasin altinda ve yasal olarak yetiskin degilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satin almayin.


erotik ürünler sex shop ana sayfa Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler telegram erotik ürün duyuru topluluğu instagram sex shop acil market seks shop facebook seks marketi


  
İletişim: 05528536890

Vajinayi Kapatmayan Ince Gözenekli Transparan Fileli Tül Siyah Fantezi Kedi Kiz Kostümü ART-2017

ART-2017, vajinayi açikta birakan ve ince gözenekli transparan file kullanilan özel tasarimli seksi kedi kiz kostümü. Fantezi dünyaniza renk katin!
626 Kişi İnceledi
indirimli hediyeli tavsiyeli
Marka
Model

Fiyatı
: 530.00 TL (Kdv Dahil)
(Teslimde Ödemeli İstediğinizde Bu Fiyata Kargo Bedeli Eklenecektir)
Havale İle
: 477,00 TL
(Önceden Banka Havalesi İle Ödemeler İçin Geçerli Fiyattır - Kargo Bedeli Bize Değil Kargoya Ödenir)
Stok Durumu
: Aynı Gün Kargo
 
Ürüne Ait Seçenekleri Vardır :

Adeti Seçiniz:
Ürünü Eşine/Arkadaşına Yolla - (Bakalım Tavsiyeni Beğenecek mi?)            
Ürün Bilgisi

Vajinayi Kapatmayan Ince Gözenekli Transparan Fileli Tül Siyah Fantezi Kedi Kiz Kostümü ART-2017

Zarif Ince Örgü Seffaf Siyah Fantazi Kedi Kiz Kostümü ART-2017 ile tanisin!

Yari saydam örgü kumastan yapilmis bastan çikarici kuyruk süslemeli vücut çorabi ve kabarik kulak bandi içeren büyüleyici iki parçali erotik kedi kiz kostümüne bakin.

Vücut çorabinin çekici açik tasarimiyla büyülenmeye hazirlanin, cildinizin hassas agdan görünmesini saglayin.

Standart Boyutta ve büyüleyici Siyah renginde sunulan bu kostüm gerçek bir saheserdir.

Büyük bir titizlikle hazirlanan bu olaganüstü takim %85 Polyamid ve %15 Lycra'dan üretilmis olup rahat ve güzel bir uyum saglar.

TÜRKIYE'de gururla üretilen bu kostüm, ustalarimizin kusursuz isçiliginin bir kanitidir.

Içinizdeki kediyi serbest birakin ve bu sansasyonel kedi kiz kostümünün cazibesini kucaklayin. Karsi konulamaz çekiciliginiz ile kalpleri fethetmeye ve dikkatleri üzerine çekmeye hazir olun. Hemen siparis verin ve sihir baslasin!

Ince gözenekli transparan file ve tüylü kulaklariyla dikkat çeken ART-2017, özel tasarimiyla sizi fantezi dünyasina davet ediyor. Erotik kedi kiz kostümü, vajinayi açikta birakan ve seksi vücut çorabi kullanilarak tasarlanmistir.

Bu seksi kostüm, cinsel hayatiniza heyecan katacak ve partnerinizle unutulmaz anlar yasamaniza olanak taniyacak. Ince gözenekli file detaylari, kostümü özel kiliyor ve transparan içi gösteren tül, erotik bir atmosfer yaratiyor.

Tüylü kulaklar, kostümü tamamlarken, vücut çorabi agi açik modeliyle cesur bir görünüm sunuyor. ART-2017, sadece seksi bir kedi kiz kostümü degil, ayni zamanda kendi fantezi dünyanizi kesfetmeniz için bir davet.

Kendi stilinizi yaratin ve partnerinizle birlikte tutkulu anlarin tadini çikarin. ART-2017, fantezi giyim dünyasinda çilgin bir serüvene hazir olanlar için tasarlandi!

Transparan içi gösteren tül fileden kuyruklu vücut çorabi ve tüylü kulaktan olusan 2 parça vücut çorabi (bodystocking) erotik kedi kiz kostüm modeli. Vücut çorabi agi açik modeldedir.

Kostüm Kedi Kiz
Etiketler: kostüm, erotik kostüm, fantezi kostüm, seksi kostüm, kedi kostümü, seksi kedi kadin, erotik kedi kiz, tül kostüm, transparan kostüm, seks kostümü, seksi kedi kostümü, erotik kedi kostümü, fantezi kedi kostümü, erotik kiyafet, roleplay kostümü, fantezi kadin kostümleri, seksi kadin kostümleri, sexy bayan kostümleri, erotik kadin kostümleri, kostüm modelleri,


Gönderilerimiz içeriği belli olmayacak şekilde paketlenir.
Mahremiyetiniz ve gizliliğiniz için Verdiğiniz alıcı isminden başkasına teslimat yapılmaz.

Ürün Yorumları


Bu Ürüne Hiç Yorum Yazan Olmamış.
İlk Yorumu Siz Yazın.

  Yorum Yaz


Kedi kiz kostümü, erotik kostüm, ART-2017, vücut çorabi, ince gözenekli file, seksi kiyafet, vajina açik, tül kumas, fantazi giyim, seksapel kedi kostümü.


Sipariş ID:#EU463 / Eklenme Tarihi: 8.6.2016 12:14:50 / Güncellenme Tarihi: 30.11.2023 11:33:13 / İncelenme Sayısı: 626

8.6.2016 12:14:50

Çarşamba, 8 6 2016 12:14:50 +0300




GİZLİ ALIŞVERİŞ - HIZLI KARGO - GÜVENLİ KARGO - GİZLİ PAKETLEME - ORJİNAL ÜRÜN - KAPIDA ÖDEME

NUMARANIZI BIRAKIN SİZİ ARAYALIM

logo Erotik Ürünler | 05528536890 İletişim. Whatsapp: +905528536890 | Yorum Yaz | 30 TL - 1000 TL ve üstü fiyatlarla Hizmetinizde
İşletme Adresi: Küçükbakkalköy Mah. Atatürk Cad. Mavi Deniz Sok. , Ataşehir, İstanbul , 34750 , TR | Tel: 05528536890

Erotik Ürünler Alışveriş Marketi / Sex Shop Ucuz Seks Aletleri Fantezi Oyuncakları

Ekonomik en ucuz kaliteli ithal seks ürünleri konusunda sex aletleri, erotik giyim, iç giyim, kostüm ve çamaşır aksesuarları, cinsel sağlık ve seks kozmetiği malzemeleri, yapay malzemeden gerçekçi görünen suni vajinalar belden bağlamalı kemerli takma vibratör modelleri, vibratörlü dildo çeşitleri, şişirme bebek silikon kadın realistik erkek travesti mankenler satan erotik shop mağazası Erotik Yardım Konuları

erotik ürünler sex shop google sex shop adresi yandex sex shop adresi erotik shop adresi Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler instagram sex shop acl market seks shop facebook seks marketi

Yandex.Metrica
Telefonla Ara
Bize Yazın
Telefonla Ara
Sizi Arayalım
yukarı çık