X

18+ Yas Uyarisi!

Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi uyarinca 18 yasindan küçüklerin bu sayfayi gezmeleri ve ürün satin almalari yasaktir. Eger 18 yasin altinda ve yasal olarak yetiskin degilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satin almayin.


erotik ürünler sex shop ana sayfa Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler telegram erotik ürün duyuru topluluğu instagram sex shop acil market seks shop facebook seks marketi


  
İletişim: 05528536890

Fetişistler İçin Kırmızı Renk BDSM Deri El Kelepçesi L-5004K

Fetişistler için Kırmızı Renk El Kelepçesi - BDSM ve Sado Mazo Fantazileriniz İçin Özel Tasarım Oyuncaklar.
369 Kişi İnceledi
indirimli hediyeli tavsiyeli
Marka
Model

Fiyatı
: 210.00 TL (Kdv Dahil)
(Teslimde Ödemeli İstediğinizde Bu Fiyata Kargo Bedeli Eklenecektir)
Havale İle
: 189,00 TL
(Önceden Banka Havalesi İle Ödemeler İçin Geçerli Fiyattır - Kargo Bedeli Bize Değil Kargoya Ödenir)
Stok Durumu
: Aynı Gün Kargo
 
Adeti Seçiniz:
Editörün Notu :

Ürünü Eşine/Arkadaşına Yolla - (Bakalım Tavsiyeni Beğenecek mi?)            
Ürün Bilgisi

Fetişistler İçin Kırmızı Renk BDSM Deri El Kelepçesi L-5004K

Kırmızı Renk El Kelepçesi: Fetişistlerin Fantazi Dünyasına Kapı Aralıyor

Fetiş fantazi seks dünyasına giriş yapmaya hazır mısınız? Kırmızı renk el kelepçesi, fetişistler ve BDSM severler için özel olarak tasarlanmış bir aksesuardır. Bu ürün, sadomazo ve s-m seks fantazilerini yaşamak isteyenler için mükemmel bir seçenektir.

Kırmızı rengi ve dayanıklı yapısı ile hem görsel açıdan çekici hem de güvenilirdir. Bu el kelepçesi, mazoşist seks köleleri ve sadist seks sahipleri için erotik sado mazo fantazilerini gerçeğe dönüştürmek için tasarlanmıştır. Ürün, BDSM oyunlarına ve fetiş seks deneyimlerine yeni bir boyut katıyor.

Kırmızı Renk El Kelepçesi ile sınırlarınızı zorlayın ve fetiş dünyasını keşfedin. Bu özel oyuncak, sizin ve partnerinizin arzularını tatmin etmek için mükemmel bir başlangıç olabilir. Sado mazo oyuncakları ve fetiş seks aksesuarları ile kendinizi ödüllendirin. Fetişinizi yaşamak için şimdi sipariş verin!

Heyecan Verici Duyuru: Fetişistler için Mükemmel Kırmızı Kelepçe L-5004K ile Tanışın!

Tüm fetiş fantazi meraklılarını çağırıyoruz! Sizin için gerçekten heyecan verici bir şeyimiz var: arzularınızı ateşlemek ve deneyimlerinizi yeni boyutlara taşımak için tasarlanmış büyüleyici kırmızı el korumaları.

Sadomazoşist zevkin canlandırıcı dünyasını arzulayanlar için bu kelepçeler kesinlikle sahip olunması gereken bir şey. Ayrıntılara büyük bir özen ve dikkatle hazırlanmış olup, hem itaatkar hem de baskın partnerlerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere özel olarak tasarlanmış olup, unutulmaz bir sado-mazoşist deneyim garanti etmektedir.

Özel S&M oyuncak serimizle fetiş seksin heyecan verici dünyasının keyfini çıkarın. İster nihai teslimiyeti arayan sadık bir mazoşist, ister tam kontrol isteyen sadist bir usta olun, koleksiyonumuz en derin arzularınızı yerine getirmek için çeşitli özel ürünler sunar.

Kendinizi erotik sado-mazoşizmin baştan çıkarıcı dünyasına bırakın ve daha önce hiç olmadığı şekilde zevkin sınırlarını keşfedin. Titizlikle hazırlanmış oyuncaklarımızla hayal edilemeyecek bir duygu dünyasının kapılarını açabilir ve yoğun tutku ve tatmin dolu bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

Fetiş oyununuzu geliştirmek için bu olağanüstü fırsatı kaçırmayın. Kırmızı Kelepçe L-5004K ile cinsel karşılaşmalarınızı yepyeni bir seviyeye yükseltin. Hemen sipariş verin, heyecan başlasın!

Fetiş fantazi sex sevenler için kırmızı renk el kelepçesi. Mazoşist Seks köleleri, Sadist sex sahipleri için Erotik sado mazo fetiş seks fantazisi yaşamak isteyenler için s-m sex oyuncakları fetiş seks özel çeşitler serisi..

Deri Fetiş - Kelepçe
Etiketler: kelepçe, el kelepçesi, ayak kelepçesi, deri kelepçe, fetiş kelepçeler, seks kelepçesi, fantezi kelepçeler, bdsm aksesuar, bdsm sex ürünleri, kelepçelemeli seks fantezisi, bdsm kelepçe, bağlamalı seks ürünü, kelepçeli seks, el ve ayak kelepçesi, deri el kelepçesi, deri ayak kelepçesi, metal kelepçe, peluş kelepçe, peluş kaplamalı kelepçe, kumaş kaplı kelepçe,


Gönderilerimiz içeriği belli olmayacak şekilde paketlenir.
Mahremiyetiniz ve gizliliğiniz için Verdiğiniz alıcı isminden başkasına teslimat yapılmaz.

Ürün Yorumları


Bu Ürüne Hiç Yorum Yazan Olmamış.
İlk Yorumu Siz Yazın.

  Yorum Yaz


Kırmızı renk el kelepçesi, fetiş oyuncakları, BDSM aksesuarları, sadomazo fantaziler, s-m seks, fetişist oyuncaklar


Sipariş ID:#EU1584 / Eklenme Tarihi: 07.12.2017 13:10:52 / Güncellenme Tarihi: 02.02.2024 10:53:31 / İncelenme Sayısı: 369

07.12.2017 13:10:52

Perşembe, 7 12 2017 13:10:52 +0300




GÜVENLİ ALIŞVERİŞ - HIZLI KARGO - GİZLİ KARGO - KİŞİYE ÖZEL TESLİMAT - ORJİNAL ÜRÜN - KAPIDA ÖDEME İMKANI

NUMARANIZI BIRAKIN SİZİ ARAYALIM

logo Erotik Ürünler | 05528536890 İletişim. Whatsapp: +905528536890 | Yorum Yaz | 30 TL - 1000 TL ve üstü fiyatlarla Hizmetinizde
İşletme Adresi: Küçükbakkalköy Mah. Atatürk Cad. Mavi Deniz Sok. , Ataşehir, İstanbul , 34750 , TR | Tel: 05528536890

Erotik Ürünler Sex Shop Ucuz Seks Aletleri Fantezi Oyuncaklar Alışveriş Marketi

Ekonomik ucuz kaliteli ithal seks ürünleri konusunda sex aletleri, erotik giyim, iç giyim, kostüm ve çamaşır aksesuarları, cinsel sağlık ve seks kozmetiği malzemeleri, yapay malzemeden gerçekçi görünen suni vajina belden bağlamalı kemerli takma vibratör modelleri, vibratörlü dildo çeşitleri, şişirme bebek silikon kadın realistik erkek travesti mankenler satan erotik shop mağazası Erotik Yardım Konuları

erotik ürünler sex shop google sex shop adresi yandex sex shop adresi erotik shop adresi Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler instagram sex shop acl market seks shop facebook seks marketi

Yandex.Metrica
Telefonla Ara
Bize Yazın
Telefonla Ara
Sizi Arayalım
yukarı çık