X

18+ Yas Uyarisi!

Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi uyarinca 18 yasindan küçüklerin bu sayfayi gezmeleri ve ürün satin almalari yasaktir. Eger 18 yasin altinda ve yasal olarak yetiskin degilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satin almayin.


erotik ürünler sex shop ana sayfa Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler telegram erotik ürün duyuru topluluğu instagram sex shop acil market seks shop facebook seks marketi


  
İletişim: 05528536890

KIRMIZI ERKEK TANGA ART-15125

Sıcak ve tutkulu anlar için tasarlanmış kırmızı erkek tanga. Jarse saten kumaş ve ince lastik detayları ile özel bir zarafet sunuyor.
320 Kişi İnceledi
indirimli hediyeli tavsiyeli
Marka
Model

Fiyatı
: 150.00 TL (Kdv Dahil)
(Teslimde Ödemeli İstediğinizde Bu Fiyata Kargo Bedeli Eklenecektir)
Havale İle
: 135,00 TL
(Önceden Banka Havalesi İle Ödemeler İçin Geçerli Fiyattır - Kargo Bedeli Bize Değil Kargoya Ödenir)
Stok Durumu
: Stokta Yok
 
Ürünü Eşine/Arkadaşına Yolla - (Bakalım Tavsiyeni Beğenecek mi?)            
Ürün Bilgisi

KIRMIZI ERKEK TANGA 15125

Ürün jarse  seten kumastan  arkası tanga bel ve paçalarda ince lastik kulanılmıs, Saten Zarafetinin İç çamaşıra Yansıması

Kırmızı Erkek Tanga 15125 ile tanışın!

Baştan çıkarıcı tarzın son noktası olan Kırmızı Erkek Tangası 15125 ile duyularınızı ateşlemeye hazır olun! Lüks jarse saten kumaştan üretilen bu baştan çıkarıcı tanga, bel ve bacak açıklıklarında hassas elastik ayrıntılara sahiptir ve rahat ve güvenli bir uyum sağlar.

Sıcaklığı Yaşayın: Kırmızı Erkek Tangası 15125'in ateşli tutkusunun samimi anlarınızı alevlendirmesine izin verin. Saten parlaklığı ve karmaşık elastik vurgularıyla bu büyüleyici tasarım, her hareketinize bir hareket dokunuşu ve çekicilik katıyor.

Karizmanızı Ortaya Çıkarın: Canlı kırmızı tonuyla bu özel tanga, karşı konulmaz bir çekicilik yayıyor. Bel ve bacak açıklıklarında hassas elastik kullanımı rahat ve sınırsız bir kullanım sağlayarak baştan çıkarıcı yönünüzü güvenle kucaklamanıza olanak tanır.

Saten Zarafetinin Keyfini Çıkarın: Kırmızı Erkek Tangası, saten zarafetinin özünü zahmetsizce yakalayarak kendinizi gerçekten özel hissetmenizi sağlar. Jarse saten kumaşın pürüzsüz dokusu ve parlak yüzeyi, samimi karşılaşmalarınızı duygusallığın yeni doruklarına taşıyor.

Özetle, Kırmızı Erkek Tangası 15125 tutku ve cazibe dolu bir dünyaya biletinizdir. Jarse satenin zarif dokunuşunun ve karmaşık elastik detayların sizi konfor ve heyecan dünyasına taşımasına izin verin. Samimi anlarınızı gerçekten unutulmaz kılmaya hazır olun!

"Sıcaklığı Tanga ile Hissedin: Kırmızı Tutkusu"

Özel anlarınıza sıcaklık ve tutku katacak Kırmızı Erkek Tanga 15125 ile hareketli ve çekici bir iç çamaşırı deneyimi yaşayın.

Çekicilik ve Tutku: Bu özel erkek tanga tasarımı, jarse saten kumaş ve ince lastik detayları ile sıcak ve tutkulu anlarınıza hareket katıyor. Kırmızı rengi ile çekici bir görünüm sunan tanga, bel ve paçalarda ince lastik kullanımı ile rahat bir kullanım sağlıyor.

Saten Zarafeti: Kırmızı erkek tanga, saten zarafetini iç çamaşırlarına yansıtarak sizi özel hissettiriyor. Jarse saten kumaşın dokusu ve parlaklığı ile sıcaklığı en özel anlarınıza taşıyor.

Özetle, Kırmızı Erkek Tanga 15125 ile sıcak ve tutkulu anlarınızı daha da özel ve çekici hale getirin. Jarse saten kumaşın zarif dokusu ve ince lastik detayları ile hareketli ve rahat bir iç giyim deneyimi yaşayın.

Etiketler: erotik çamaşır, fantezi erkek çamaşırları, erkek erotik iç çamaşırı çeşitleri, erkek seksi iç giyim, erkek erotik iç giyim, fantezi erkek iç giyim modelleri, erkek erotik tagna, erkek tanga, erotik erkek tanga modelleri,


Gönderilerimiz içeriği belli olmayacak şekilde paketlenir.
Mahremiyetiniz ve gizliliğiniz için Verdiğiniz alıcı isminden başkasına teslimat yapılmaz.

Ürün Yorumları


Bu Ürüne Hiç Yorum Yazan Olmamış.
İlk Yorumu Siz Yazın.

  Yorum Yaz


Kırmızı erkek tanga, jarse saten kumaş, ince lastik detayları, sıcak iç çamaşırı, tutkulu anlar, zarif erkek iç giyim


Sipariş ID:#EU610 / Eklenme Tarihi: 08.06.2016 12:14:50 / Güncellenme Tarihi: 29.01.2024 15:02:09 / İncelenme Sayısı: 320

08.06.2016 12:14:50

Çarşamba, 8 6 2016 12:14:50 +0300




GÜVENLİ ALIŞVERİŞ - HIZLI KARGO - GİZLİ KARGO - KİŞİYE ÖZEL TESLİMAT - ORJİNAL ÜRÜN - KAPIDA ÖDEME İMKANI

NUMARANIZI BIRAKIN SİZİ ARAYALIM

logo Erotik Ürünler | 05528536890 İletişim. Whatsapp: +905528536890 | Yorum Yaz | 30 TL - 1000 TL ve üstü fiyatlarla Hizmetinizde
İşletme Adresi: Küçükbakkalköy Mah. Atatürk Cad. Mavi Deniz Sok. , Ataşehir, İstanbul , 34750 , TR | Tel: 05528536890

Erotik Ürünler Sex Shop Ucuz Seks Aletleri Fantezi Oyuncaklar Alışveriş Marketi

Ekonomik ucuz kaliteli ithal seks ürünleri konusunda sex aletleri, erotik giyim, iç giyim, kostüm ve çamaşır aksesuarları, cinsel sağlık ve seks kozmetiği malzemeleri, yapay malzemeden gerçekçi görünen suni vajina belden bağlamalı kemerli takma vibratör modelleri, vibratörlü dildo çeşitleri, şişirme bebek silikon kadın realistik erkek travesti mankenler satan erotik shop mağazası Erotik Yardım Konuları

erotik ürünler sex shop google sex shop adresi yandex sex shop adresi erotik shop adresi Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler instagram sex shop acl market seks shop facebook seks marketi

Yandex.Metrica
Telefonla Ara
Bize Yazın
Telefonla Ara
Sizi Arayalım
yukarı çık