X

18+ Yas Uyarisi!

Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi uyarinca 18 yasindan küçüklerin bu sayfayi gezmeleri ve ürün satin almalari yasaktir. Eger 18 yasin altinda ve yasal olarak yetiskin degilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satin almayin.


erotik ürünler sex shop ana sayfa Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler telegram erotik ürün duyuru topluluğu instagram sex shop acil market seks shop facebook seks marketi


  
İletişim: 05528536890

Seksi Mini Shortu Sirt Dekolteli Önlüklü Erotik Garson Kostümü ART-2015

Seksapeli bir garson olmaya hazir misiniz? ART-2015, sirt dekolteli önlük, mini short ve boyun bandiyla sizi unutulmaz bir deneyime davet ediyor.
490 Kişi İnceledi
indirimli hediyeli tavsiyeli
Marka
Model

Fiyatı
: 490.00 TL (Kdv Dahil)
(Teslimde Ödemeli İstediğinizde Bu Fiyata Kargo Bedeli Eklenecektir)
Havale İle
: 441,00 TL
(Önceden Banka Havalesi İle Ödemeler İçin Geçerli Fiyattır - Kargo Bedeli Bize Değil Kargoya Ödenir)
Stok Durumu
: 1-2 Gün İçinde Kargo
 
Ürüne Ait Seçenekleri Vardır :

Adeti Seçiniz:
Ürünü Eşine/Arkadaşına Yolla - (Bakalım Tavsiyeni Beğenecek mi?)            
Ürün Bilgisi

Seksi Mini Shortu Sirt Dekolteli Önlüklü Erotik Garson Kostümü ART-2015

Sirt Dekolteli Önlüklü Erotik Garson Kostümü olan ART-2015

Cinsel fantazilerinizi canlandirmak ve partnerinizle unutulmaz anlar yasamak için tasarlandi. Bu seksi kostüm, jarse kumastan yapilmis olup, içeriginde mini short, sirt dekolteli önlük ve boyun bandi bulunmaktadir.

Kalp seklindeki önlügün minik cebi, bu kostümü daha da çekici kiliyor. Ayrica, erotik mini shortun arka kismi çatal bölgesinde çapraz ip ile dekolte edilmistir, bu da kostümü daha özel kiliyor.

Boyun bandini dilediginiz gibi kullanabilir, fantazi amaciyla bilek bagi veya saç bandi olarak da tercih edebilirsiniz. Garson kostümüyle partnerinizi bastan çikarin ve bu özel anlari birlikte yasayin.

ART-2015, erotik iç giyim dünyasinda yeni bir heyecan yaratmak için tasarlandi. Kendinizi özel hissetmek ve cinsel yasaminiza renk katmak için bu kostümü tercih edin. Unutulmaz bir gece sizi bekliyor!

Sirti Açik Önlüklü ve Seksi Yaka Garson Kostümlü Sansasyonel Mini Sortlarla Karsinizda ART-2015!

Sizi ilgi odagi haline getirecek bu dudak uçuklatan, bastan çikarici takimla bakislari üzerinize çevirmeye hazir olun. Büyüleyici garson kostümümüz, hem konfor hem de çekicilik saglayan yüksek kaliteli jarse kumastan yapilmistir.

Bu bastan çikarici kiyafet, tamami kivrimlarinizi vurgulamak ve herkesi nefessiz birakmak için tasarlanmis bir boyun bandi, mini sort ve sirti açik bir önlükten olusuyor. Kalp seklindeki önlük, görünümünüze eglenceli bir dokunus katan küçük bir cebe bile sahiptir.

Ancak asil dikkat çekici olan, arka kisminda en kiskirtici bölgede cesur çapraz bagcik detayina sahip erotik mini sortlardir. Bu tasarim, karsi konulmaz çekiciliginizi güvenle sergilediginiz için herkesin daha fazlasini arzulamasina neden olacak.

Ve en iyi kismi? Boyun bandi, fantezi bir dokunus için bileklik olarak veya tarziniza flört havasi katmak için saç bandi olarak takilabilir. Imkanlar sonsuzdur!

S/M ve L/XL bedenleri mevcut olan bu büyüleyici kostüm, içinizdeki bastan çikarici kadini ortaya çikarmak istediginiz her durum için mükemmeldir. Çarpici görünür renk seçenegiyle kalici bir izlenim birakacaginizdan emin olabilirsiniz.

Zarafet, duygusallik ve bir tutam yaramazligi birlestiren bu olaganüstü parçayi kaçirmayin. %85 Polyamid ve %15 Lycra'dan üretilen bu giysi hem dayanikliligi hem de kusursuz uyumu garanti eder.

Karsi konulamaz cazibenizle odayi tutusturmaya ve herkesin daha fazlasi için yalvarmasina neden olacak bir açiklama yapmaya hazir olun. Sirti Açik Önlük ve Seksi Yaka Garson Kostümü ART-2015 ile kendinize ait Sansasyonel Mini Sortunuzu bugün siparis edin!

Boyun bandi, mini sort ve sirt dekolteli önlük 3 parçadan olusan, jarse kumastan erotik tarzda bayan garson kiyafeti. Seksi garson kiz kostümü jarse kumastan yapilmistir. Kalp seklindeki önlügün minik cebi vardir. erotik mini short arka kismi çatal bölgesinde çapraz ip ile dekolte edilmistir. Boyun bandini dilerseniz fantazi amaciyla bilek bagi, dilerseniz saç bandi olarak da kullanabilirsiniz.

Kostüm Garson
Etiketler: kostüm, erotik kostüm, fantezi kostüm, seksi kostüm, garson kostümü, seksi garson, erotik garson, tül kostüm, transparan kostüm, seks kostümü, seksi garson kostümü, erotik garson kostümü, fantezi garson kostümü, erotik kiyafet, roleplay kostümü,


Gönderilerimiz içeriği belli olmayacak şekilde paketlenir.
Mahremiyetiniz ve gizliliğiniz için Verdiğiniz alıcı isminden başkasına teslimat yapılmaz.

Ürün Yorumları


Bu Ürüne Hiç Yorum Yazan Olmamış.
İlk Yorumu Siz Yazın.

  Yorum Yaz


Garson kostümü, erotik kiyafet, mini short, sirt dekolteli önlük, ART-2015, jarse kumas, seksi kostüm, bayan garson, fantazi giyim, seksapel kiyafet.


Sipariş ID:#EU444 / Eklenme Tarihi: 8.6.2016 12:14:50 / Güncellenme Tarihi: 30.11.2023 10:58:49 / İncelenme Sayısı: 490

8.6.2016 12:14:50

Çarşamba, 8 6 2016 12:14:50 +0300




GİZLİ ALIŞVERİŞ - HIZLI KARGO - GÜVENLİ KARGO - GİZLİ PAKETLEME - ORJİNAL ÜRÜN - KAPIDA ÖDEME

NUMARANIZI BIRAKIN SİZİ ARAYALIM

logo Erotik Ürünler | 05528536890 İletişim. Whatsapp: +905528536890 | Yorum Yaz | 30 TL - 1000 TL ve üstü fiyatlarla Hizmetinizde
İşletme Adresi: Küçükbakkalköy Mah. Atatürk Cad. Mavi Deniz Sok. , Ataşehir, İstanbul , 34750 , TR | Tel: 05528536890

Erotik Ürünler Alışveriş Marketi / Sex Shop Ucuz Seks Aletleri Fantezi Oyuncakları

Ekonomik en ucuz kaliteli ithal seks ürünleri konusunda sex aletleri, erotik giyim, iç giyim, kostüm ve çamaşır aksesuarları, cinsel sağlık ve seks kozmetiği malzemeleri, yapay malzemeden gerçekçi görünen suni vajinalar belden bağlamalı kemerli takma vibratör modelleri, vibratörlü dildo çeşitleri, şişirme bebek silikon kadın realistik erkek travesti mankenler satan erotik shop mağazası Erotik Yardım Konuları

erotik ürünler sex shop google sex shop adresi yandex sex shop adresi erotik shop adresi Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler instagram sex shop acl market seks shop facebook seks marketi

Yandex.Metrica
Telefonla Ara
Bize Yazın
Telefonla Ara
Sizi Arayalım
yukarı çık