X

18+ Yas Uyarisi!

Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi uyarinca 18 yasindan küçüklerin bu sayfayi gezmeleri ve ürün satin almalari yasaktir. Eger 18 yasin altinda ve yasal olarak yetiskin degilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satin almayin.


erotik ürünler sex shop ana sayfa Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler telegram erotik ürün duyuru topluluğu instagram sex shop acil market seks shop facebook seks marketi


  
İletişim: 05528536890

Seksi Mini Shortu Sırt Dekolteli Önlüklü Erotik Garson Kostümü ART-2015

Seksapeli bir garson olmaya hazır mısınız? ART-2015, sırt dekolteli önlük, mini short ve boyun bandıyla sizi unutulmaz bir deneyime davet ediyor.
390 Kişi İnceledi
indirimli hediyeli tavsiyeli
Marka
Model

Fiyatı
: 490.00 TL (Kdv Dahil)
(Teslimde Ödemeli İstediğinizde Bu Fiyata Kargo Bedeli Eklenecektir)
Havale İle
: 441,00 TL
(Önceden Banka Havalesi İle Ödemeler İçin Geçerli Fiyattır - Kargo Bedeli Bize Değil Kargoya Ödenir)
Stok Durumu
: 1-2 Gün İçinde Kargo
 
Ürüne Ait Seçenekleri Vardır :

Adeti Seçiniz:
Ürünü Eşine/Arkadaşına Yolla - (Bakalım Tavsiyeni Beğenecek mi?)            
Ürün Bilgisi

Seksi Mini Shortu Sırt Dekolteli Önlüklü Erotik Garson Kostümü ART-2015

Sırt Dekolteli Önlüklü Erotik Garson Kostümü olan ART-2015

Cinsel fantazilerinizi canlandırmak ve partnerinizle unutulmaz anlar yaşamak için tasarlandı. Bu seksi kostüm, jarse kumaştan yapılmış olup, içeriğinde mini short, sırt dekolteli önlük ve boyun bandı bulunmaktadır.

Kalp şeklindeki önlüğün minik cebi, bu kostümü daha da çekici kılıyor. Ayrıca, erotik mini shortun arka kısmı çatal bölgesinde çapraz ip ile dekolte edilmiştir, bu da kostümü daha özel kılıyor.

Boyun bandını dilediğiniz gibi kullanabilir, fantazi amacıyla bilek bağı veya saç bandı olarak da tercih edebilirsiniz. Garson kostümüyle partnerinizi baştan çıkarın ve bu özel anları birlikte yaşayın.

ART-2015, erotik iç giyim dünyasında yeni bir heyecan yaratmak için tasarlandı. Kendinizi özel hissetmek ve cinsel yaşamınıza renk katmak için bu kostümü tercih edin. Unutulmaz bir gece sizi bekliyor!

Sırtı Açık Önlüklü ve Seksi Yaka Garson Kostümlü Sansasyonel Mini Şortlarla Karşınızda ART-2015!

Sizi ilgi odağı haline getirecek bu dudak uçuklatan, baştan çıkarıcı takımla bakışları üzerinize çevirmeye hazır olun. Büyüleyici garson kostümümüz, hem konfor hem de çekicilik sağlayan yüksek kaliteli jarse kumaştan yapılmıştır.

Bu baştan çıkarıcı kıyafet, tamamı kıvrımlarınızı vurgulamak ve herkesi nefessiz bırakmak için tasarlanmış bir boyun bandı, mini şort ve sırtı açık bir önlükten oluşuyor. Kalp şeklindeki önlük, görünümünüze eğlenceli bir dokunuş katan küçük bir cebe bile sahiptir.

Ancak asıl dikkat çekici olan, arka kısmında en kışkırtıcı bölgede cesur çapraz bağcık detayına sahip erotik mini şortlardır. Bu tasarım, karşı konulmaz çekiciliğinizi güvenle sergilediğiniz için herkesin daha fazlasını arzulamasına neden olacak.

Ve en iyi kısmı? Boyun bandı, fantezi bir dokunuş için bileklik olarak veya tarzınıza flört havası katmak için saç bandı olarak takılabilir. İmkanlar sonsuzdur!

S/M ve L/XL bedenleri mevcut olan bu büyüleyici kostüm, içinizdeki baştan çıkarıcı kadını ortaya çıkarmak istediğiniz her durum için mükemmeldir. Çarpıcı görünür renk seçeneğiyle kalıcı bir izlenim bırakacağınızdan emin olabilirsiniz.

Zarafet, duygusallık ve bir tutam yaramazlığı birleştiren bu olağanüstü parçayı kaçırmayın. %85 Polyamid ve %15 Lycra'dan üretilen bu giysi hem dayanıklılığı hem de kusursuz uyumu garanti eder.

Karşı konulamaz cazibenizle odayı tutuşturmaya ve herkesin daha fazlası için yalvarmasına neden olacak bir açıklama yapmaya hazır olun. Sırtı Açık Önlük ve Seksi Yaka Garson Kostümü ART-2015 ile kendinize ait Sansasyonel Mini Şortunuzu bugün sipariş edin!

Boyun bandı, mini şort ve sırt dekolteli önlük 3 parçadan oluşan, jarse kumaştan erotik tarzda bayan garson kıyafeti. Seksi garson kız kostümü jarse kumaştan yapılmıştır. Kalp şeklindeki önlüğün minik cebi vardır. erotik mini short arka kısmı çatal bölgesinde çapraz ip ile dekolte edilmiştir. Boyun bandını dilerseniz fantazi amacıyla bilek bağı, dilerseniz saç bandı olarak da kullanabilirsiniz.

Kostüm Garson
Etiketler: kostüm, erotik kostüm, fantezi kostüm, seksi kostüm, garson kostümü, seksi garson, erotik garson, tül kostüm, transparan kostüm, seks kostümü, seksi garson kostümü, erotik garson kostümü, fantezi garson kostümü, erotik kıyafet, roleplay kostümü,


Gönderilerimiz içeriği belli olmayacak şekilde paketlenir.
Mahremiyetiniz ve gizliliğiniz için Verdiğiniz alıcı isminden başkasına teslimat yapılmaz.

Ürün Yorumları


Bu Ürüne Hiç Yorum Yazan Olmamış.
İlk Yorumu Siz Yazın.

  Yorum Yaz


Garson kostümü, erotik kıyafet, mini short, sırt dekolteli önlük, ART-2015, jarse kumaş, seksi kostüm, bayan garson, fantazi giyim, seksapel kıyafet.


Sipariş ID:#EU444 / Eklenme Tarihi: 08.06.2016 12:14:50 / Güncellenme Tarihi: 30.11.2023 10:58:49 / İncelenme Sayısı: 390

08.06.2016 12:14:50

Çarşamba, 8 6 2016 12:14:50 +0300




GÜVENLİ ALIŞVERİŞ - HIZLI KARGO - GİZLİ KARGO - KİŞİYE ÖZEL TESLİMAT - ORJİNAL ÜRÜN - KAPIDA ÖDEME İMKANI

NUMARANIZI BIRAKIN SİZİ ARAYALIM

logo Erotik Ürünler | 05528536890 İletişim. Whatsapp: +905528536890 | Yorum Yaz | 30 TL - 1000 TL ve üstü fiyatlarla Hizmetinizde
İşletme Adresi: Küçükbakkalköy Mah. Atatürk Cad. Mavi Deniz Sok. , Ataşehir, İstanbul , 34750 , TR | Tel: 05528536890

Erotik Ürünler Sex Shop Ucuz Seks Aletleri Fantezi Oyuncaklar Alışveriş Marketi

Ekonomik ucuz kaliteli ithal seks ürünleri konusunda sex aletleri, erotik giyim, iç giyim, kostüm ve çamaşır aksesuarları, cinsel sağlık ve seks kozmetiği malzemeleri, yapay malzemeden gerçekçi görünen suni vajina belden bağlamalı kemerli takma vibratör modelleri, vibratörlü dildo çeşitleri, şişirme bebek silikon kadın realistik erkek travesti mankenler satan erotik shop mağazası Erotik Yardım Konuları

erotik ürünler sex shop google sex shop adresi yandex sex shop adresi erotik shop adresi Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler instagram sex shop acl market seks shop facebook seks marketi

Yandex.Metrica
Telefonla Ara
Bize Yazın
Telefonla Ara
Sizi Arayalım
yukarı çık