X

18+ Yas Uyarisi!

Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi uyarinca 18 yasindan küçüklerin bu sayfayi gezmeleri ve ürün satin almalari yasaktir. Eger 18 yasin altinda ve yasal olarak yetiskin degilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satin almayin.


erotik ürünler sex shop ana sayfa Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler telegram erotik ürün duyuru topluluğu instagram sex shop acil market seks shop facebook seks marketi


  
İletişim: 05528536890

Transparan Tül Önlüklü Mini Etekli Kepli Seksi Kadın Hostes Fantezi Kostümü ART-2005

Seksapeli doruklarda yaşayın! ART-2005, transparan tül büstiyer, mini etek ve hostes kepi ile unutulmaz bir erotik hostes kostümü sunuyor.
568 Kişi İnceledi
indirimli hediyeli tavsiyeli
Marka
Model

Fiyatı
: 490.00 TL (Kdv Dahil)
(Teslimde Ödemeli İstediğinizde Bu Fiyata Kargo Bedeli Eklenecektir)
Havale İle
: 441,00 TL
(Önceden Banka Havalesi İle Ödemeler İçin Geçerli Fiyattır - Kargo Bedeli Bize Değil Kargoya Ödenir)
Stok Durumu
: 1-2 Gün İçinde Kargo
 
Ürüne Ait Seçenekleri Vardır :

Adeti Seçiniz:
Ürünü Eşine/Arkadaşına Yolla - (Bakalım Tavsiyeni Beğenecek mi?)            
Ürün Bilgisi

Transparan Tül Önlüklü Mini Etekli Kepli Seksi Kadın Hostes Fantezi Kostümü ART-2005

ART-2005 ile cinsel fantezilerinizi gerçeğe dönüştürün. Bu özel hostes kostümü, transparan tül büstiyeri, seksi mini eteği ve çekici hostes kepi ile sizi baştan çıkarmaya hazır.

Seksapeli doruklarda yaşamak için tasarlanan bu kostüm, cinsel oyunculuk oyunlarına yeni bir boyut kazandırmak için idealdir. Renk seçenekleri arasından kırmızı, siyah veya beyazı tercih ederek kişisel tarzınıza uygun bir seçim yapabilirsiniz.

Unutulmaz anlar yaşamak, partnerinizle ilişkinizi canlandırmak veya sadece eğlenceli bir kostüm partisinde fark yaratmak istiyorsanız, ART-2005 sizin için mükemmel bir tercih. Erotik iç giyim dünyasında yeni bir kapı açın ve bu çekici kostümle yeni deneyimlere hazır olun.

Karşınızda çekici ve büyüleyici Transparan Tül Önlüklü Mini Etekli Kepli Seksi Kadın Hostes Fantezi Kostümü ART-2005!

Tüm fantastik tutkunlarını çağırıyoruz! Bu sansasyonel erotik hostes kostümüyle uçup gitmeye hazırlanın. Baştan çıkarıcı şeffaf tül büstiyeri ve kravatıyla, hostes şapkası ve baştan çıkarıcı derecede dar pembe mini eteğiyle bu üç parçalı takım, seksiliğin simgesidir. Ve en iyi kısmı? Üç çarpıcı renk seçeneğiyle gelir: kırmızı, siyah ve beyaz.

Bu ürünün inanılmaz özelliklerinden bahsedelim: %85 Polyamid ve %15 Lycra karışımından üretilen bu ürün, kendinizi bir tanrıça gibi hissetmenizi sağlayacak rahat ve güzel bir uyum sağlar.

S/M ve L/XL olmak üzere iki bedeni bulunan bu kostüm, kıvrımlarınızı vurgulamak ve gittiğiniz her yerde bakışları üzerinize çevirmek için tasarlandı.

İster samimi anlarınızı renklendirmek ister dışarıda çılgın bir gece geçirmek istiyor olun, bu hostes kostümü mükemmel bir seçimdir. Herkesi hayranlık içinde bırakacak güven, çekicilik ve gizemli bir dokunuş yayıyor.

Peki ne bekliyorsun? Transparan Tül Önlüklü Mini Etekli Kepli Seksi Kadın Hostes Fantezi Kostümü ART-2005 ile içinizdeki baştan çıkarıcıyı kucaklayın ve fantezilerinizi serbest bırakın. Bir açıklama yapmaya ve içinizdeki tutkuyu ateşlemeye hazır olun!

Fantazi sevenler için erotik hostes kostümü. Çok seksi transparan tülden büstiyeri ve kravatı, hostes kepi ve likralı seksi mini pembe renk hostes eteği ile 3 parçadan oluşan seksi hostes kıyafeti. Kırmızı siyah beyaz 3 ayrı renk seçeneği ile.

Kostüm Hostes
Etiketler: kostüm, erotik kostüm, fantezi kostüm, seksi kostüm, hostes kostümü, seksi hostes, erotik hostes, tül kostüm, transparan kostüm, seks kostümü, seksi hostes kostümü, erotik hostes kostümü, fantezi hostes kostümü, erotik kıyafet, roleplay kostümü,


Gönderilerimiz içeriği belli olmayacak şekilde paketlenir.
Mahremiyetiniz ve gizliliğiniz için Verdiğiniz alıcı isminden başkasına teslimat yapılmaz.

Ürün Yorumları


Bu Ürüne Hiç Yorum Yazan Olmamış.
İlk Yorumu Siz Yazın.

  Yorum Yaz


Hostes kostümü, erotik kıyafet, transparan büstiyer, mini etek, hostes kepi, seksi kostüm, ART-2005, fantezi giyim, seksapel kıyafet, roleplay kostüm.


Sipariş ID:#EU412 / Eklenme Tarihi: 08.06.2016 12:14:50 / Güncellenme Tarihi: 30.11.2023 10:52:03 / İncelenme Sayısı: 568

08.06.2016 12:14:50

Çarşamba, 8 6 2016 12:14:50 +0300




GÜVENLİ ALIŞVERİŞ - HIZLI KARGO - GİZLİ KARGO - KİŞİYE ÖZEL TESLİMAT - ORJİNAL ÜRÜN - KAPIDA ÖDEME İMKANI

NUMARANIZI BIRAKIN SİZİ ARAYALIM

logo Erotik Ürünler | 05528536890 İletişim. Whatsapp: +905528536890 | Yorum Yaz | 30 TL - 1000 TL ve üstü fiyatlarla Hizmetinizde
İşletme Adresi: Küçükbakkalköy Mah. Atatürk Cad. Mavi Deniz Sok. , Ataşehir, İstanbul , 34750 , TR | Tel: 05528536890

Erotik Ürünler Sex Shop Ucuz Seks Aletleri Fantezi Oyuncaklar Alışveriş Marketi

Ekonomik ucuz kaliteli ithal seks ürünleri konusunda sex aletleri, erotik giyim, iç giyim, kostüm ve çamaşır aksesuarları, cinsel sağlık ve seks kozmetiği malzemeleri, yapay malzemeden gerçekçi görünen suni vajina belden bağlamalı kemerli takma vibratör modelleri, vibratörlü dildo çeşitleri, şişirme bebek silikon kadın realistik erkek travesti mankenler satan erotik shop mağazası Erotik Yardım Konuları

erotik ürünler sex shop google sex shop adresi yandex sex shop adresi erotik shop adresi Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler instagram sex shop acl market seks shop facebook seks marketi

Yandex.Metrica
Telefonla Ara
Bize Yazın
Telefonla Ara
Sizi Arayalım
yukarı çık