X

18+ Yas Uyarisi!

Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi uyarinca 18 yasindan küçüklerin bu sayfayi gezmeleri ve ürün satin almalari yasaktir. Eger 18 yasin altinda ve yasal olarak yetiskin degilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satin almayin.


erotik ürünler sex shop ana sayfa Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler telegram erotik ürün duyuru topluluğu instagram sex shop acil market seks shop facebook seks marketi


  
İletişim: 05528536890

Yayo 20 cm boy 4 cm çap Yumusak Et Dokulu Titresimli Kalin Damarli Dildo C-7145

Yayo 20 cm Pilli Titresimli Damarli Dildo, gerçekçi dokusu ve titresim hizi kontrolü ile cinsel deneyiminizi daha özel hale getirir. Simdi siparis verin ve sizi tatmin etmesine izin verin!
1080 Kişi İnceledi
indirimli hediyeli tavsiyeli
Marka
Model

Fiyatı
: 450.00 TL (Kdv Dahil)
(Teslimde Ödemeli İstediğinizde Bu Fiyata Kargo Bedeli Eklenecektir)
Havale İle
: 405,00 TL
(Önceden Banka Havalesi İle Ödemeler İçin Geçerli Fiyattır - Kargo Bedeli Bize Değil Kargoya Ödenir)
Stok Durumu
: Aynı Gün Kargo
 
Adeti Seçiniz:
Ürünü Eşine/Arkadaşına Yolla - (Bakalım Tavsiyeni Beğenecek mi?)            
Ürün Bilgisi

Yayo 20 cm boy 4 cm çap Yumusak Et Dokulu Pilli Titresimli Kalin Damarli Dildo C-7145

Toplam 20 santim uzunlugunda, 4 santim kalinliginda, 16 cm giren boy, pilli alttan titresim hizi kontrollü, kalin damarli gövde, et dokulu, ten rengi realistik yapay penis.

Gerçekçi Dokusuyla Sizi Tatmin Edecek: Yayo 20 cm Pilli Titresimli Damarli Dildo

Cinsel deneyimlerinizi daha heyecan verici ve tatmin edici hale getirmek için Yayo 20 cm Pilli Titresimli Damarli Dildo sizleri bekliyor. Bu etkileyici ürün, gerçekçi dokusu ve doku hissi ile sizi bastan çikaracak.

20 cm uzunlugunda ve 4 cm çapinda olan bu damarli dildo, size tamamen doyurucu bir deneyim sunar. 16 cm'e kadar giren boyu sayesinde derin zevklerin tadini çikarabilirsiniz. Ayrica alttan kontrol edilen pilli titresim özelligi, size ekstra bir uyari sunar.

Kalin damarli gövdesi, gerçek bir penisin hissini yaratir. Bu sayede cinsel deneyiminiz daha gerçekçi ve heyecan verici olur. Damarli yüzey, her kullanimda sizi tatmin etmeye hazir.

Yayo Dildo'nun altinda bulunan siyah çevirmeli dügme sayesinde titresim hizini kolayca ayarlayabilirsiniz. Ihtiyaciniza ve tercihinize göre kontrolü sizde olur.

Yapay Penis ten dostu malzemeden yapilmistir, cildi tahris etmez ve alerji yapmaz. Ayrica, temizligi de oldukça basittir, böylece hijyenik bir kullanim saglar. Ürün 2 adet kalem pil ile çalisir.

Yayo 20 cm Pilli Titresimli Damarli Dildo, uygun fiyati ve yüksek tatmin garantisi ile sizi bekliyor. Cinsel deneyiminizi daha da özel hale getirmek için hemen siparis verin ve kendinizi simartin!

Karsinizda Yayo 20 cm Boy 4 cm Çap Yumusak Et Dokulu Pilli Titresimli Kalin Damarli C-7145!

Heyecan verici Yayo 20 cm Boy 4 cm Çap Yumusak Et Dokulu Pilli Titresimli Kalin Damarli C-7145 ile doyumsuz keyfi yasamaya hazir olun! Bu siradan bir oyuncaginiz degil; zevkinizi yeni boyutlara tasimak için tasarlanmis bir saheser!

20 santimetre uzunlugunda, 4 santimetre kalinliginda, gerçekçi dokusuyla nefesinizi kesecek bir oyuncak hayal edin. 16 santimetrelik saf zevk, omurganizdan asagiya ürpertiler gönderirken, alt dügme tarafindan kontrol edilen güçlü titresimler sizi coskunun sinirina tasiyacak.

Ama hepsi bu degil! Yayo C-7145 ürünümüz, hassas cildinizi tahris etmeyecek veya alerjiye neden olmayacak, cilt dostu malzemelerden yapilmistir. Gerçege yakin bir görünüm ve bunun gerçek olduguna inanmanizi saglayacak damarli bir yüzey ile mümkün olan en gerçekçi deneyimi sunmak üzere tasarlanmistir.

Ve en iyi kismi? Titresim hizini kontrol etmek bir kadrani çevirmek kadar kolaydir. Tabanda bulunan siyah çevirme dügmesiyle yogunlugu arzulariniza uyacak sekilde zahmetsizce ayarlayabilirsiniz. Ayrica yalnizca iki kalem pille çalisir, böylece güç konusunda endiselenmeden sonsuz zevkin tadini çikarabilirsiniz.

Olaganüstü olandan daha azina razi olmayin. Yayo 20 cm Boy 4 cm Çap Yumusak Et Dokulu Pilli Titresimli Kalin Damarli C-7145'i seçin ve en çilgin fantezileriniz hayata geçsin. Daha önce hiç olmadigi gibi bir keyif yolculuguna çikmaya hazir olun!

Altinda ki siyah çevirmeli dügme ile kolay titresim hizi kontrolü yapilir. 2 adet kalem pil ile çalisir.

Siskin kalin damarli penis yüzeyi vardir. gerçekçi görünümü saglayan etli penis yapisindadir.

Yapay Penis ten dostu malzemeden yapilmistir, cildi tahris etmez, alerji yapmaz.

- Hijyenik Tavsiyeler: Kullanim öncesi ve kullanim sonrasi temizligini yapiniz. Ilik su ve el sabunu tavsiye edilir. Sicak-kaynar su ve kimyasal temizleyici deterjanlar yapay penisin dokusuna zarar verebilir, yüzeyini tahris eder, kullanim ömrünü kisaltir.
- Saklama Tavsiyeleri: Günes isigi v.s. sicak veya rutubetli yerlerde saklamayiniz. kadife gibi kumaslara sararak nem ve rutubet olmayan, oda sicakliginda veya serin yerlerde saklayabilirsiniz.

Bu Ürünü Tercih Eden Kullanicilar : Kadinlarin en çok sevdigi erotik malzemeleri. aktif pasif kadin erkek evli çiftler, biseksüel lezbiyen iliskiler, crossdresser (cd) trans travesti transeksüel iliskiler.

20 cm Penis
20 cm penis, 20 cm dildo, 20 cm realistik penis, 20 cm vibratör, 20 cm yarrak, 20 cm sik, 20 santim penis, 20 santim dildo, 20 santim realistik penis, 20 santim vibratör, 20 santim yarrak, 20 santim sik, büyük penis, büyük dildo, büyük vibratör, büyük yarak, büyük sik, kalin penis, iri penis, uzun penis, dev penis, dev yarak, kocaman penis, kocaman yarak, devasa yarak, çok büyük penisler,

Vibratör
Etiketler: realistik penis, realistik vibratör, gerçekçi penis, titresimli penis, et dokulu vibratör, pilli vibratör, seks vibratörü, cinsel vibratör, yapay penis, suni penis, sex aleti, seks oyuncagi, plastik yarrak, motorlu penis, elektrikli sikler,

Dildo - Realistik
Etiketler: realistik penis, realistik dildo, realistik vibratör, silikon penis, silikon dildo, silikon vibrator, gerçekçi penis , gerçekçi dildo, gerçekçi vibrator, et dokulu penis, et dokulu dildo, et dokulu vibratör, realistik suni penis, realistik yapay penis, realistik yapay sik, realistik suni yarrak, realistik yapay yarak, realistik plastik sik, gerçekçi plastik yarrak, sünnetli penis, sünnetli dildo, sünnetli vibratör, sünnetli yarak, etli penis, ten dokulu penis, ten dokulu dildo, ten dokulu vibratör, gerçeginden kopya penis, gerçeginden kopya dildo, gerçeginden kopya vibratör, gerçeginden kopya yarak,


Gönderilerimiz içeriği belli olmayacak şekilde paketlenir.
Mahremiyetiniz ve gizliliğiniz için Verdiğiniz alıcı isminden başkasına teslimat yapılmaz.

Ürün Yorumları


Bu Ürüne Hiç Yorum Yazan Olmamış.
İlk Yorumu Siz Yazın.

  Yorum Yaz


Pilli dildo, 20 cm uzunluk, 4 cm çap, titresimli, kalin damarli, gerçekçi dokulu, yapay penis.


Sipariş ID:#EU1701 / Eklenme Tarihi: 1.5.2018 16:41:02 / Güncellenme Tarihi: 1.2.2024 15:32:56 / İncelenme Sayısı: 1080

1.5.2018 16:41:02

Salı, 1 5 2018 16:41:2 +0300




GİZLİ ALIŞVERİŞ - HIZLI KARGO - GÜVENLİ KARGO - GİZLİ PAKETLEME - ORJİNAL ÜRÜN - KAPIDA ÖDEME

NUMARANIZI BIRAKIN SİZİ ARAYALIM

logo Erotik Ürünler | 05528536890 İletişim. Whatsapp: +905528536890 | Yorum Yaz | 30 TL - 1000 TL ve üstü fiyatlarla Hizmetinizde
İşletme Adresi: Küçükbakkalköy Mah. Atatürk Cad. Mavi Deniz Sok. , Ataşehir, İstanbul , 34750 , TR | Tel: 05528536890

Erotik Ürünler Alışveriş Marketi / Sex Shop Ucuz Seks Aletleri Fantezi Oyuncakları

Ekonomik en ucuz kaliteli ithal seks ürünleri konusunda sex aletleri, erotik giyim, iç giyim, kostüm ve çamaşır aksesuarları, cinsel sağlık ve seks kozmetiği malzemeleri, yapay malzemeden gerçekçi görünen suni vajinalar belden bağlamalı kemerli takma vibratör modelleri, vibratörlü dildo çeşitleri, şişirme bebek silikon kadın realistik erkek travesti mankenler satan erotik shop mağazası Erotik Yardım Konuları

erotik ürünler sex shop google sex shop adresi yandex sex shop adresi erotik shop adresi Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler instagram sex shop acl market seks shop facebook seks marketi

Yandex.Metrica
Telefonla Ara
Bize Yazın
Telefonla Ara
Sizi Arayalım
yukarı çık