X

18+ Yas Uyarisi!

Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi uyarinca 18 yasindan küçüklerin bu sayfayi gezmeleri ve ürün satin almalari yasaktir. Eger 18 yasin altinda ve yasal olarak yetiskin degilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satin almayin.


erotik ürünler sex shop ana sayfa Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler telegram erotik ürün duyuru topluluğu instagram sex shop acil market seks shop facebook seks marketi


  
İletişim: 05528536890

22 cm Boy 4 cm Çap Et Dokulu Pilli Titresimli Realistik Yapay Penis C-7267

C-7267, gerçekçi testisli pilli vibratör - 22 cm uzunluk, 4 cm kalinlik, 10 farkli titresim modu.
1259 Kişi İnceledi
indirimli hediyeli tavsiyeli
Marka
Model

Fiyatı
: 1590.00 TL (Kdv Dahil)
(Teslimde Ödemeli İstediğinizde Bu Fiyata Kargo Bedeli Eklenecektir)
Havale İle
: 1.431,00 TL
(Önceden Banka Havalesi İle Ödemeler İçin Geçerli Fiyattır - Kargo Bedeli Bize Değil Kargoya Ödenir)
Stok Durumu
: Aynı Gün Kargo
 
Adeti Seçiniz:
Ürünü Eşine/Arkadaşına Yolla - (Bakalım Tavsiyeni Beğenecek mi?)            
Ürün Bilgisi

22 cm Boy 4 cm Çap Et Dokulu Pilli Titresimli Realistik Yapay Penis C-7267

Toplam 22 santim boyunda 4 cm kalinliginda, 19 cm giren kisim uzunlugunda, 10 farkli titresim modu, vantuzlu, %100 cilt dostu malzemeden, gerçekçi testisli penis görünümünde pilli suni penis.

22 cm Boy 4 cm Çap Et Dokulu Pilli Titresimli Realistik Yapay Penis - C-7267

C-7267, gerçekçi görünümü, et dokulu yapisi ve titresim modlari ile öne çikan bir yapay penistir. Bu ürün, kullanicilarina daha fazla zevk ve uyari sunmayi amaçlamaktadir.

Bu gerçekçi yapay penis, toplam 22 santimetre boyunda ve 4 cm çapindadir. 19 cm'lik giren kisim, zevkinizi en üst düzeye çikarmak için tasarlanmistir. Ayrica, 10 farkli titresim modu ile deneyiminizi özellestirebilir ve farkli zevkler kesfedebilirsiniz.

C-7267'nin gerçekçi görünümü, damarli yüzeyi ve testisli (yumurtalikli/tasakli) tasarimi, size gerçek bir deneyim sunar. Bu gerçekçilik hissi, size ve partnerinize daha fazla tatmin saglar.

Bu yapay penis, özel ten dokusundan üretilmistir. Tenin yumusakligini ve hassasiyetini taklit eder, bu da size gerçek bir cilt hissi verir. Elde tuttugunuzda, gerçek bir erkek penisini tutuyormus gibi hissedeceksiniz.

C-7267'nin altindaki vantuz, fayans, cam ve pürüzsüz düz yüzeylere mükemmel sekilde yapisir. Ayrica, belden baglama kemerlerine takilarak strapon protez penis olarak kullanilabilir.

Bu ürün, cilt dostu malzemelerden üretilmis olup sagliginiza zarar vermez. Kullanmadan önce ve sonra temizligini yapmaniz, hijyeninizi korumaniz için önemlidir. C-7267 ile siradisi zevklerin tadini çikarin.

Karsinizda akillara durgunluk veren, dudak uçuklatan ve kesinlikle sansasyonel C-7267: 22 cm Boy 4 cm Çap Et Dokulu Pilli Titresimli Realistik Yapay!

Uzunlugu 22 santimetre, kalinligi ise 4 santimetre olan bu inanilmaz yaratiga hayran kalmaya hazirlanin. 19 santimetrelik yerlestirilebilir zevke sahip bu oyuncak, sizi coskunun yeni doruklarina çikarmak için tasarlandi.

Ama durun, dahasi da var! Bu keyif harikasi bir degil, iki degil, ONUN farkli titresim moduyla donatilmistir. Evet, dogru duydunuz - tüylerinizi diken diken edecek ve daha fazlasi için yalvarmaniza neden olacak akillara durgunluk veren on yol.

%100 cilt dostu malzemelerden üretilen bu gerçekçi harika, dokulu damarlar ve bir dizi bastan çikarici testislerle tamamlanan gerçekçi bir görünüme sahiptir. Bu, en derin arzularinizi gerçeklestirmeye hazir, gerçek, zonklayan bir üyeyi ellerinizde tutmak gibidir.

Ama burada bitmiyor. Bu saheser, özel cilt dokusunun ereksiyon halindeki penisin sertligini ve yumusakligini taklit etmesini saglamak için siki klinik testlerden geçmistir. Sanki gerçek bir sevgiliyle tutkulu bir karsilasma yasiyormusçasina, en üst düzeyde hassasiyeti ve hazzi yasayacaksiniz.

Inanilmaz vantuz özelligini de unutmayalim. Bu bebek ister fayans, ister cam, ister hayal edebileceginiz herhangi bir düz yüzey olsun, sihir gibi her pürüzsüz yüzeye yapisir. Üstelik kayis olarak bile kullanilabilir ve size keyif veren bir profesyonele dönüsme gücü verir.

Peki ne bekliyorsun? C-7267'yi elinize alin ve hayatinizin heyecanini yasayin. Zevkinizi yeni zirvelere çikarmanin ve nihai memnuniyetin tadini çikarmanin zamani geldi. Bu olaganüstü firsati kaçirmayin; en çilgin hayalleriniz sadece bir tik uzakta!

10 farkli titresim modu olan pille çalisan et dokulu vibratör.

Gerçekçi görünümde damarli yüzeyi vardir. gerçekçi görünümü saglayan testisli ( yumurtalikli / tasakli) modeldedir.

Yapay Penis klinik testlerden geçmis olan özel ten dokusunda, ereksiyon halinde ki gerçek penis sertliginde ve ten yumusakliginda, ten hassasiyeti hissi veren cilt dostu malzemeden yapilmistir.

Realistik Cinsel vibratör, gerçekçi ten dokusu yumusakliginda olup elinize aldiginizda ereksiyon halinde ki gerçek erkek penisini tutuyormus gibi hissedersiniz.

Et dokulu Penisin altinda ki vantuzu fayans, cam, pürüzsüz düz yüzeylere vakumlu sekilde yapisan özelliktedir. Ayrica belden baglama kemerlerine takilarak strapon protez penis olarak kullanilabilir.

Vibratör
Etiketler: realistik penis, realistik vibratör, gerçekçi penis, titresimli penis, et dokulu vibratör, pilli vibratör, seks vibratörü, cinsel vibratör, yapay penis, suni penis, sex aleti, seks oyuncagi, plastik yarrak, motorlu penis, elektrikli sikler,

Dildo - Realistik
Etiketler: realistik penis, realistik dildo, realistik vibratör, silikon penis, silikon dildo, silikon vibrator, gerçekçi penis , gerçekçi dildo, gerçekçi vibrator, et dokulu penis, et dokulu dildo, et dokulu vibratör, realistik suni penis, realistik yapay penis, realistik yapay sik, realistik suni yarrak, realistik yapay yarak, realistik plastik sik, gerçekçi plastik yarrak, sünnetli penis, sünnetli dildo, sünnetli vibratör, sünnetli yarak, etli penis, ten dokulu penis, ten dokulu dildo, ten dokulu vibratör, gerçeginden kopya penis, gerçeginden kopya dildo, gerçeginden kopya vibratör, gerçeginden kopya yarak,

Dildo - Titresimli
Etiketler: titresimli penis, titresimli dildo, titresimli yarak, titresimli vibratör, titresimli sik, motorlu penis, motorlu dildo, motorlu yarrak , motorlu vibratör, vibratörlü penis, vibratörlü dildo, vibratörlü yarak, titresen vibratör, pilli penis, pilli dildo, pilli yarak, pilli vibratör, pilli sik, elektrikli penis, elektrikli dildo, elektrikli vibratör, elektrikli sik, elektrikli yarak, vibrasyonlu penis, vibrasyonlu dildo,

Dildo - Testisli
Etiketler: testisli penis, testisli dildo, tasakli penis, tasakli dildo, testisli vibratör, tasakli vibrator, yumurtalikli penis , yumurtalikli dildo, yumurtalikli vibrator, tassakli suni yarrak, tasakli yapay penis, tassakli plastik sik, testisli silikon penis,

Dildo - Vantuzlu
Etiketler: vantuzlu penis, vantuzlu dildo, vantuzlu yarak, vantuzlu vibratör, vantuzlu sik, vakumlu penis, vakumlu dildo, vakumlu yarrak , vakumlu vibratör, yapiskan penis, yapiskan dildo, yapiskan yarak, yapiskan vibratör, yapisan penis, yapisan dildo, yapisan yarak, yapisan vibratör,

22 cm Penis
22 cm penis, 22 cm dildo, 22 cm realistik penis, 22 cm vibratör, 22 cm yarrak, 22 cm sik, 22 santim penis, 22 santim dildo, 22 santim realistik penis, 22 santim vibratör, 22 santim yarrak, 22 santim sik, büyük penis, büyük dildo, büyük vibratör, büyük yarak, büyük sik, kalin penis, iri penis, uzun penis,


Gönderilerimiz içeriği belli olmayacak şekilde paketlenir.
Mahremiyetiniz ve gizliliğiniz için Verdiğiniz alıcı isminden başkasına teslimat yapılmaz.

Ürün Yorumları


Bu Ürüne Hiç Yorum Yazan Olmamış.
İlk Yorumu Siz Yazın.

  Yorum Yaz


Gerçekçi yapay penis, 22 cm uzunluk, 4 cm çap, et dokusu, pilli titresimli vibrator, testisli dildo, C-7267


Sipariş ID:#EU2589 / Eklenme Tarihi: 21.5.2021 13:04:57 / Güncellenme Tarihi: 1.2.2024 12:33:13 / İncelenme Sayısı: 1259

21.5.2021 13:04:57

Cuma, 21 5 2021 13:4:57 +0300




GİZLİ ALIŞVERİŞ - HIZLI KARGO - GÜVENLİ KARGO - GİZLİ PAKETLEME - ORJİNAL ÜRÜN - KAPIDA ÖDEME

NUMARANIZI BIRAKIN SİZİ ARAYALIM

logo Erotik Ürünler | 05528536890 İletişim. Whatsapp: +905528536890 | Yorum Yaz | 30 TL - 1000 TL ve üstü fiyatlarla Hizmetinizde
İşletme Adresi: Küçükbakkalköy Mah. Atatürk Cad. Mavi Deniz Sok. , Ataşehir, İstanbul , 34750 , TR | Tel: 05528536890

Erotik Ürünler Alışveriş Marketi / Sex Shop Ucuz Seks Aletleri Fantezi Oyuncakları

Ekonomik en ucuz kaliteli ithal seks ürünleri konusunda sex aletleri, erotik giyim, iç giyim, kostüm ve çamaşır aksesuarları, cinsel sağlık ve seks kozmetiği malzemeleri, yapay malzemeden gerçekçi görünen suni vajinalar belden bağlamalı kemerli takma vibratör modelleri, vibratörlü dildo çeşitleri, şişirme bebek silikon kadın realistik erkek travesti mankenler satan erotik shop mağazası Erotik Yardım Konuları

erotik ürünler sex shop google sex shop adresi yandex sex shop adresi erotik shop adresi Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler instagram sex shop acl market seks shop facebook seks marketi

Yandex.Metrica
Telefonla Ara
Bize Yazın
Telefonla Ara
Sizi Arayalım
yukarı çık