X

18+ Yas Uyarisi!

Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi uyarinca 18 yasindan küçüklerin bu sayfayi gezmeleri ve ürün satin almalari yasaktir. Eger 18 yasin altinda ve yasal olarak yetiskin degilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satin almayin.


erotik ürünler sex shop ana sayfa Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler telegram erotik ürün duyuru topluluğu instagram sex shop acil market seks shop facebook seks marketi


  
İletişim: 05528536890

20 cm Boy 4 cm Çap Et Dokulu Pilli Titreşimli Realistik Dildo C-7200

C-7200, gerçekçi testisli tasarımıyla, 20 cm boyunda ve 4 cm çapında et dokulu bir pilli titreşimli dildodur. 10 farklı titreşim modu ve vantuz özelliği ile unutulmaz anlar yaşatır.
921 Kişi İnceledi
indirimli hediyeli tavsiyeli
Marka
Model

Fiyatı
: 1505.00 TL (Kdv Dahil)
(Teslimde Ödemeli İstediğinizde Bu Fiyata Kargo Bedeli Eklenecektir)
Havale İle
: 1.354,50 TL
(Önceden Banka Havalesi İle Ödemeler İçin Geçerli Fiyattır - Kargo Bedeli Bize Değil Kargoya Ödenir)
Stok Durumu
: Aynı Gün Kargo
 
Adeti Seçiniz:
Ürünü Eşine/Arkadaşına Yolla - (Bakalım Tavsiyeni Beğenecek mi?)            
Ürün Bilgisi

20 cm Boy 4 cm Çap Et Dokulu Pilli Titreşimli Realistik Dildo C-7200

Toplam 20 santim boyunda 4 cm kalınlığında, 17 cm giren kısım uzunluğunda, 10 farklı titreşim modu, vantuzlu, %100 cilt dostu malzemeden, gerçekçi testisli penis görünümünde pilli vibratör.

"20 cm Boy 4 cm Çap Et Dokulu Pilli Titreşimli Realistik Dildo - C-7200"

C-7200, gerçekçi testisli tasarımıyla öne çıkan, 20 cm boyunda ve 4 cm çapında et dokulu bir titreşimli dildodur. Bu ürün, kullanıcılara gerçek bir deneyim sunmayı amaçlar ve bu amacını başarıyla yerine getirir. 10 farklı titreşim modu ile özelleştirilebilir ve size unutulmaz anlar yaşatır.

Gerçekçi testisli tasarımı sayesinde, bu dildo gerçek bir penis hissi verir. Et dokulu yüzeyi, dokunulduğunda gerçek bir cilt gibi hissettirir. Ayrıca, ereksiyon halindeki bir erkek penisinin sertliğini ve cildin yumuşaklığını taklit eder. Cilt dostu malzemeden üretilmiştir ve cilt hassasiyeti hissini korur.

C-7200'nin altında bulunan vantuz, fayans, cam ve pürüzsüz düz yüzeylere vakumlu bir şekilde yapışabilir, böylece eller serbest kullanım sağlar. Ayrıca, bu dildo belden bağlama kemerlerine takılarak strapon protez penis olarak da kullanılabilir.

Bu titreşimli dildo, özellikle farklı deneyimler arayanlar için mükemmel bir seçenektir. 10 farklı titreşim modu, farklı zevkleri keşfetmenize olanak tanır. C-7200 ile daha önce denemediğiniz deneyimlere hazır olun.

Akıllara durgunluk veren, dudak uçuklatan C-7200 ile tanışın: nihai zevk makinesi! 20 cm uzunluğunda, 4 cm kalınlığında ve 17 cm takılabilir uzunluktaki bu titreşimli yapay penis ile saf coşkuyu deneyimlemeye hazır olun.

10 farklı titreşim moduyla bu kötü çocuk sizi eşi benzeri olmayan çılgın bir yolculuğa çıkaracak. %100 cilt dostu malzemeden üretilen bu gerçekçi vibratör, dizlerinizi zayıflatacak damarları olan gerçekçi bir dokuya sahiptir. Paketi tamamlayan inanılmaz derecede gerçekçi testisleri de unutmayalım.

Ancak bu vibratörü diğerlerinden ayıran şey, cilde benzeyen özel dokusudur. Titiz klinik testlerden geçerek gerçek ereksiyonun sertliğini ve yumuşaklığını taklit eden, aynı zamanda cildinize karşı nazik bir his sağlayan bir malzeme yarattık.

Bu gerçeğe yakın şaheseri ellerinizde tuttuğunuzda, gerçek, zonklayan bir üyeyi kavradığınıza yemin edeceksiniz. Ve en iyi kısmı? Tabandaki vantuz, eller serbest kullanım keyfi için onu fayans veya cam gibi herhangi bir pürüzsüz yüzeye tutturmanızı sağlar. Üstelik zevkini bir üst seviyeye taşımak isteyenler için strapon olarak bile kullanılabiliyor.

C-7200 ile en çılgın fantezilerinizi açığa çıkarmaya hazır olun. Bu sadece bir vibratör değil; bu bir oyun değiştirici. Peki ne bekliyorsun? Şimdi kendinizinkini alın ve uçup gitmeye hazırlanın!

Gerçekçi görünümde damarlı yüzeyi vardır. gerçekçi görünümü sağlayan testisli ( yumurtalıklı / taşaklı) modeldedir.

Yapay Penis klinik testlerden geçmiş olan özel ten dokusunda, ereksiyon halinde ki gerçek penis sertliğinde ve ten yumuşaklığında, ten hassasiyeti hissi veren cilt dostu malzemeden yapılmıştır.

Realistik Cinsel vibratör, gerçekçi ten dokusu yumuşaklığında olup elinize aldığınızda ereksiyon halinde ki gerçek erkek penisini tutuyormuş gibi hissedersiniz.

Et dokulu Penisin altında ki vantuzu fayans, cam, pürüzsüz düz yüzeylere vakumlu şekilde yapışan özelliktedir. Ayrıca belden bağlama kemerlerine takılarak strapon protez penis olarak kullanılabilir.

Dildo - Titresimli
Etiketler: titreşimli penis, titreşimli dildo, titreşimli yarak, titreşimli vibratör, titreşimli sik, motorlu penis, motorlu dildo, motorlu yarrak , motorlu vibratör, vibratörlü penis, vibratörlü dildo, vibratörlü yarak, titresen vibratör, pilli penis, pilli dildo, pilli yarak, pilli vibratör, pilli sik, elektrikli penis, elektrikli dildo, elektrikli vibratör, elektrikli sik, elektrikli yarak, vibrasyonlu penis, vibrasyonlu dildo,

Dildo - Testisli
Etiketler: testisli penis, testisli dildo, taşaklı penis, taşaklı dildo, testisli vibratör, taşaklı vibrator, yumurtalıklı penis , yumurtalıklı dildo, yumurtalıklı vibrator, taşşaklı suni yarrak, taşaklı yapay penis, taşşaklı plastik sik, testisli silikon penis,

Dildo - Vantuzlu
Etiketler: vantuzlu penis, vantuzlu dildo, vantuzlu yarak, vantuzlu vibratör, vantuzlu sik, vakumlu penis, vakumlu dildo, vakumlu yarrak , vakumlu vibratör, yapışkan penis, yapışkan dildo, yapışkan yarak, yapışkan vibratör, yapışan penis, yapışan dildo, yapışan yarak, yapışan vibratör,

20 cm penis, 20 cm dildo, 20 cm realistik penis, 20 cm vibratör, 20 cm yarrak, 20 cm sik, 20 santim penis, 20 santim dildo, 20 santim realistik penis, 20 santim vibratör, 20 santim yarrak, 20 santim sik, büyük penis, büyük dildo, büyük vibratör, büyük yarak, büyük sik, kalın penis, iri penis, uzun penis,


Gönderilerimiz içeriği belli olmayacak şekilde paketlenir.
Mahremiyetiniz ve gizliliğiniz için Verdiğiniz alıcı isminden başkasına teslimat yapılmaz.

Ürün Yorumları


Bu Ürüne Hiç Yorum Yazan Olmamış.
İlk Yorumu Siz Yazın.

  Yorum Yaz


Gerçekçi dildo, titreşimli penis, 20 cm uzunluk, 4 cm çap, testisli model, vantuzlu, cilt dostu malzeme, et dokusu, strapon dildo, C-7200


Sipariş ID:#EU2588 / Eklenme Tarihi: 21.05.2021 12:56:04 / Güncellenme Tarihi: 01.02.2024 12:05:18 / İncelenme Sayısı: 921

21.05.2021 12:56:04

Cuma, 21 5 2021 12:56:4 +0300




GÜVENLİ ALIŞVERİŞ - HIZLI KARGO - GİZLİ KARGO - KİŞİYE ÖZEL TESLİMAT - ORJİNAL ÜRÜN - KAPIDA ÖDEME İMKANI

NUMARANIZI BIRAKIN SİZİ ARAYALIM

logo Erotik Ürünler | 05528536890 İletişim. Whatsapp: +905528536890 | Yorum Yaz | 30 TL - 1000 TL ve üstü fiyatlarla Hizmetinizde
İşletme Adresi: Küçükbakkalköy Mah. Atatürk Cad. Mavi Deniz Sok. , Ataşehir, İstanbul , 34750 , TR | Tel: 05528536890

Erotik Ürünler Sex Shop Ucuz Seks Aletleri Fantezi Oyuncaklar Alışveriş Marketi

Ekonomik ucuz kaliteli ithal seks ürünleri konusunda sex aletleri, erotik giyim, iç giyim, kostüm ve çamaşır aksesuarları, cinsel sağlık ve seks kozmetiği malzemeleri, yapay malzemeden gerçekçi görünen suni vajina belden bağlamalı kemerli takma vibratör modelleri, vibratörlü dildo çeşitleri, şişirme bebek silikon kadın realistik erkek travesti mankenler satan erotik shop mağazası Erotik Yardım Konuları

erotik ürünler sex shop google sex shop adresi yandex sex shop adresi erotik shop adresi Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler instagram sex shop acl market seks shop facebook seks marketi

Yandex.Metrica
Telefonla Ara
Bize Yazın
Telefonla Ara
Sizi Arayalım
yukarı çık