X

18+ Yas Uyarisi!

Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi uyarinca 18 yasindan küçüklerin bu sayfayi gezmeleri ve ürün satin almalari yasaktir. Eger 18 yasin altinda ve yasal olarak yetiskin degilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satin almayin.


erotik ürünler sex shop ana sayfa Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler telegram erotik ürün duyuru topluluğu instagram sex shop acil market seks shop facebook seks marketi


  
İletişim: 05528536890

20 cm Boy 4 cm Çap Et Dokulu Pilli Titresimli Realistik Dildo C-7200

C-7200, gerçekçi testisli tasarimiyla, 20 cm boyunda ve 4 cm çapinda et dokulu bir pilli titresimli dildodur. 10 farkli titresim modu ve vantuz özelligi ile unutulmaz anlar yasatir.
1041 Kişi İnceledi
indirimli hediyeli tavsiyeli
Marka
Model

Fiyatı
: 1505.00 TL (Kdv Dahil)
(Teslimde Ödemeli İstediğinizde Bu Fiyata Kargo Bedeli Eklenecektir)
Havale İle
: 1.354,50 TL
(Önceden Banka Havalesi İle Ödemeler İçin Geçerli Fiyattır - Kargo Bedeli Bize Değil Kargoya Ödenir)
Stok Durumu
: Aynı Gün Kargo
 
Adeti Seçiniz:
Ürünü Eşine/Arkadaşına Yolla - (Bakalım Tavsiyeni Beğenecek mi?)            
Ürün Bilgisi

20 cm Boy 4 cm Çap Et Dokulu Pilli Titresimli Realistik Dildo C-7200

Toplam 20 santim boyunda 4 cm kalinliginda, 17 cm giren kisim uzunlugunda, 10 farkli titresim modu, vantuzlu, %100 cilt dostu malzemeden, gerçekçi testisli penis görünümünde pilli vibratör.

"20 cm Boy 4 cm Çap Et Dokulu Pilli Titresimli Realistik Dildo - C-7200"

C-7200, gerçekçi testisli tasarimiyla öne çikan, 20 cm boyunda ve 4 cm çapinda et dokulu bir titresimli dildodur. Bu ürün, kullanicilara gerçek bir deneyim sunmayi amaçlar ve bu amacini basariyla yerine getirir. 10 farkli titresim modu ile özellestirilebilir ve size unutulmaz anlar yasatir.

Gerçekçi testisli tasarimi sayesinde, bu dildo gerçek bir penis hissi verir. Et dokulu yüzeyi, dokunuldugunda gerçek bir cilt gibi hissettirir. Ayrica, ereksiyon halindeki bir erkek penisinin sertligini ve cildin yumusakligini taklit eder. Cilt dostu malzemeden üretilmistir ve cilt hassasiyeti hissini korur.

C-7200'nin altinda bulunan vantuz, fayans, cam ve pürüzsüz düz yüzeylere vakumlu bir sekilde yapisabilir, böylece eller serbest kullanim saglar. Ayrica, bu dildo belden baglama kemerlerine takilarak strapon protez penis olarak da kullanilabilir.

Bu titresimli dildo, özellikle farkli deneyimler arayanlar için mükemmel bir seçenektir. 10 farkli titresim modu, farkli zevkleri kesfetmenize olanak tanir. C-7200 ile daha önce denemediginiz deneyimlere hazir olun.

Akillara durgunluk veren, dudak uçuklatan C-7200 ile tanisin: nihai zevk makinesi! 20 cm uzunlugunda, 4 cm kalinliginda ve 17 cm takilabilir uzunluktaki bu titresimli yapay penis ile saf coskuyu deneyimlemeye hazir olun.

10 farkli titresim moduyla bu kötü çocuk sizi esi benzeri olmayan çilgin bir yolculuga çikaracak. %100 cilt dostu malzemeden üretilen bu gerçekçi vibratör, dizlerinizi zayiflatacak damarlari olan gerçekçi bir dokuya sahiptir. Paketi tamamlayan inanilmaz derecede gerçekçi testisleri de unutmayalim.

Ancak bu vibratörü digerlerinden ayiran sey, cilde benzeyen özel dokusudur. Titiz klinik testlerden geçerek gerçek ereksiyonun sertligini ve yumusakligini taklit eden, ayni zamanda cildinize karsi nazik bir his saglayan bir malzeme yarattik.

Bu gerçege yakin saheseri ellerinizde tuttugunuzda, gerçek, zonklayan bir üyeyi kavradiginiza yemin edeceksiniz. Ve en iyi kismi? Tabandaki vantuz, eller serbest kullanim keyfi için onu fayans veya cam gibi herhangi bir pürüzsüz yüzeye tutturmanizi saglar. Üstelik zevkini bir üst seviyeye tasimak isteyenler için strapon olarak bile kullanilabiliyor.

C-7200 ile en çilgin fantezilerinizi açiga çikarmaya hazir olun. Bu sadece bir vibratör degil; bu bir oyun degistirici. Peki ne bekliyorsun? Simdi kendinizinkini alin ve uçup gitmeye hazirlanin!

Gerçekçi görünümde damarli yüzeyi vardir. gerçekçi görünümü saglayan testisli ( yumurtalikli / tasakli) modeldedir.

Yapay Penis klinik testlerden geçmis olan özel ten dokusunda, ereksiyon halinde ki gerçek penis sertliginde ve ten yumusakliginda, ten hassasiyeti hissi veren cilt dostu malzemeden yapilmistir.

Realistik Cinsel vibratör, gerçekçi ten dokusu yumusakliginda olup elinize aldiginizda ereksiyon halinde ki gerçek erkek penisini tutuyormus gibi hissedersiniz.

Et dokulu Penisin altinda ki vantuzu fayans, cam, pürüzsüz düz yüzeylere vakumlu sekilde yapisan özelliktedir. Ayrica belden baglama kemerlerine takilarak strapon protez penis olarak kullanilabilir.

Dildo - Titresimli
Etiketler: titresimli penis, titresimli dildo, titresimli yarak, titresimli vibratör, titresimli sik, motorlu penis, motorlu dildo, motorlu yarrak , motorlu vibratör, vibratörlü penis, vibratörlü dildo, vibratörlü yarak, titresen vibratör, pilli penis, pilli dildo, pilli yarak, pilli vibratör, pilli sik, elektrikli penis, elektrikli dildo, elektrikli vibratör, elektrikli sik, elektrikli yarak, vibrasyonlu penis, vibrasyonlu dildo,

Dildo - Testisli
Etiketler: testisli penis, testisli dildo, tasakli penis, tasakli dildo, testisli vibratör, tasakli vibrator, yumurtalikli penis , yumurtalikli dildo, yumurtalikli vibrator, tassakli suni yarrak, tasakli yapay penis, tassakli plastik sik, testisli silikon penis,

Dildo - Vantuzlu
Etiketler: vantuzlu penis, vantuzlu dildo, vantuzlu yarak, vantuzlu vibratör, vantuzlu sik, vakumlu penis, vakumlu dildo, vakumlu yarrak , vakumlu vibratör, yapiskan penis, yapiskan dildo, yapiskan yarak, yapiskan vibratör, yapisan penis, yapisan dildo, yapisan yarak, yapisan vibratör,

20 cm penis, 20 cm dildo, 20 cm realistik penis, 20 cm vibratör, 20 cm yarrak, 20 cm sik, 20 santim penis, 20 santim dildo, 20 santim realistik penis, 20 santim vibratör, 20 santim yarrak, 20 santim sik, büyük penis, büyük dildo, büyük vibratör, büyük yarak, büyük sik, kalin penis, iri penis, uzun penis,


Gönderilerimiz içeriği belli olmayacak şekilde paketlenir.
Mahremiyetiniz ve gizliliğiniz için Verdiğiniz alıcı isminden başkasına teslimat yapılmaz.

Ürün Yorumları


Bu Ürüne Hiç Yorum Yazan Olmamış.
İlk Yorumu Siz Yazın.

  Yorum Yaz


Gerçekçi dildo, titresimli penis, 20 cm uzunluk, 4 cm çap, testisli model, vantuzlu, cilt dostu malzeme, et dokusu, strapon dildo, C-7200


Sipariş ID:#EU2588 / Eklenme Tarihi: 21.5.2021 12:56:04 / Güncellenme Tarihi: 1.2.2024 12:05:18 / İncelenme Sayısı: 1041

21.5.2021 12:56:04

Cuma, 21 5 2021 12:56:4 +0300




GİZLİ ALIŞVERİŞ - HIZLI KARGO - GÜVENLİ KARGO - GİZLİ PAKETLEME - ORJİNAL ÜRÜN - KAPIDA ÖDEME

NUMARANIZI BIRAKIN SİZİ ARAYALIM

logo Erotik Ürünler | 05528536890 İletişim. Whatsapp: +905528536890 | Yorum Yaz | 30 TL - 1000 TL ve üstü fiyatlarla Hizmetinizde
İşletme Adresi: Küçükbakkalköy Mah. Atatürk Cad. Mavi Deniz Sok. , Ataşehir, İstanbul , 34750 , TR | Tel: 05528536890

Erotik Ürünler Alışveriş Marketi / Sex Shop Ucuz Seks Aletleri Fantezi Oyuncakları

Ekonomik en ucuz kaliteli ithal seks ürünleri konusunda sex aletleri, erotik giyim, iç giyim, kostüm ve çamaşır aksesuarları, cinsel sağlık ve seks kozmetiği malzemeleri, yapay malzemeden gerçekçi görünen suni vajinalar belden bağlamalı kemerli takma vibratör modelleri, vibratörlü dildo çeşitleri, şişirme bebek silikon kadın realistik erkek travesti mankenler satan erotik shop mağazası Erotik Yardım Konuları

erotik ürünler sex shop google sex shop adresi yandex sex shop adresi erotik shop adresi Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler instagram sex shop acl market seks shop facebook seks marketi

Yandex.Metrica
Telefonla Ara
Bize Yazın
Telefonla Ara
Sizi Arayalım
yukarı çık