18+ Yas Uyarisi! Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi uyarinca 18 yasindan küçüklerin bu sayfayi gezmeleri ve ürün satin almalari yasaktir. Eger 18 yasin altinda ve yasal olarak yetiskin degilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satin almayin. |
İletişim: 05528536890
Ana Sayfa
![]() ![]() ![]() 18 cm BoyX4cm Çap 6.5cm BoyX3cm Çap Çift Taraflı Belden Bağlamalı Protez Penis C-7178🕻 Telefon Canlı Destek: 0552 853 68 90Ürün Bilgisi 18 cm Boy x 4cm Çap 6.5cm Boy x 3cm Çap Çift Taraflı Belden Bağlamalı Protez Penis C-7178 Takan kişiye 6.5x3 santim boyunda ve karşı partnere 18x4 santim uzunluğunda dizayn edilmiş çift taraflı penise sahip, yumuşak latex kaplamalı, kaliteli kemer boyu bele ayarlanabilir strap-on (belden bağlamalı takma penis).
Cilt dostudur, cildi tahriş etmez, alerji yapmaz. NOT: Sık Sorulan Sorular sayfamızı gezmenizi de tavsiye ederiz.Veya Detaylı Bilgi İçin Müşteri Temsilcimizle Görüşebilirsiniz.
Diğer Belden Bağlamalı İki Penisli Strapon Modellerimiz
Ürün YorumlarıBu Ürüne Hiç Yorum Yazan Olmamış.
|
GÜVENLİ ALIŞVERİŞ - HIZLI KARGO - GİZLİ KARGO - KİŞİYE ÖZEL TESLİMAT - ORJİNAL ÜRÜN - KAPIDA ÖDEME İMKANI
NUMARANIZI BIRAKIN SİZİ ARAYALIM |