X

18+ Yas Uyarisi!

Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi uyarinca 18 yasindan küçüklerin bu sayfayi gezmeleri ve ürün satin almalari yasaktir. Eger 18 yasin altinda ve yasal olarak yetiskin degilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satin almayin.


erotik ürünler sex shop ana sayfa Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler telegram erotik ürün duyuru topluluğu instagram sex shop acil market seks shop facebook seks marketi


  
İletişim: 05528536890

Siyah Micro Kumastan Bedeni Tam Saran Detaylari Belirginlestiren Erotik Erkek Tanga ART-15106

ART-15106 Siyah Micro Kumas Erkek Tanga, transparan tülle konbin olmus iç lastikli seksi bir iç çamasiri. Bedeni tam saran tasarimiyla erotizmi ve sikligi bir araya getirir!
302 Kişi İnceledi
indirimli hediyeli tavsiyeli
Marka
Model

Fiyatı
: 365.00 TL (Kdv Dahil)
(Teslimde Ödemeli İstediğinizde Bu Fiyata Kargo Bedeli Eklenecektir)
Havale İle
: 328,50 TL
(Önceden Banka Havalesi İle Ödemeler İçin Geçerli Fiyattır - Kargo Bedeli Bize Değil Kargoya Ödenir)
Stok Durumu
: 1-2 Gün İçinde Kargo
 
Adeti Seçiniz:
Ürünü Eşine/Arkadaşına Yolla - (Bakalım Tavsiyeni Beğenecek mi?)            
Ürün Bilgisi

Siyah Micro Kumastan Bedeni Tam Saran Detaylari Belirginlestiren Erotik Erkek Tanga ART-15106

ART-15106 Siyah Micro Kumas Erkek Tanga - Bedeni Sararak Detaylari Belirginlestiren Erotik Iç Çamasiri

La Blinque'un özel tasarimi ART-15106 Siyah Micro Kumas Erkek Tanga, bedeni tam saran tasarimi ve transparan tül detaylariyla erotizmi ve sikligi bir araya getiriyor. Bu benzersiz iç çamasiri, özel anlarinizda çekiciliginizi ve sikliginizi ön plana çikarmak için ideal bir tercihtir.

Siyah micro kumastan üretilen bu erkek tanga, bedeni tam sararak detaylari belirginlestirir. Sik ve erotik tasarimiyla La Blinque'un iç giyim koleksiyonunda öne çikan bu ürün, transparan tülle konbin olmus iç lastikli yapisiyla da dikkat çeker. Sadece günlük kullanim için degil, ayni zamanda özel anlarda partnerinizi etkilemek için mükemmel bir seçenektir.

ART-15106 Siyah Micro Kumas Erkek Tanga, rahat kesimiyle gün boyu konfor saglar. Esnek kumasi, bedene tam oturarak özgürce hareket etmenizi saglar. Erotik iç giyim tutkunlari için özel olarak tasarlanan bu tanga, bedeni saran yapisiyla vücut hatlarinizi vurgular.

Transparan tül detaylari, çekiciliginizi daha da artirarak özel anlarinizi unutulmaz kilar. Bedeni tam saran tasarimiyla detaylari ön plana çikaran ART-15106, La Blinque kalitesiyle üretilmistir. Uzun ömürlü kullanim için özel olarak tasarlanan bu iç çamasirini soguk suyla hassas yikama programinda yikayabilirsiniz.

La Blinque iç giyim koleksiyonundan çikan ART-15106 Siyah Micro Kumas Erkek Tanga ile iç çamasiri koleksiyonunuzu güncelleyin. Erotik ve sik tasarimiyla öne çikan bu tanga, özel anlarinizi daha da özel kilacak. Simdi siparis verin ve çekiciliginizi kesfedin!

ART-15106 Siyah Micro Kumas Erkek Tanga - Bedeni Sararak Detaylari Belirginlestiren Erotik Iç Çamasiri

En iyi Siyah Mikro kumastan üretilen, sansasyonel ve bastan çikarici ART-15106 Erkek Erotik Tanga ile tanisin! Bu bastan çikarici parça, her kivrimi vurgulayan ve hiçbir seyi hayal gücüne birakmayan, vücudu saran bir tasarima sahiptir.

Seffaf tülün saf zarafetini Mikro kumasin rahatligiyla birlestiren bu tanga gerçek bir saheserdir. Iç elastik bant mükemmel uyum saglayarak gün boyu kendinden emin ve seksi hissetmenizi saglar.

Arzularinizi ateslemek ve içinizdeki tutkuyu açiga çikarmak için tasarlanan Erkek Tanga Çamasir ürünümüzle nihai keyfin tadini çikarin. %85 Polyamid ve %15 Lycra karisimindan üretilen bu tanga, hem dayanikliligi hem de esnekligi garanti eder.

Mikro kumas detayi sofistike bir dokunus katarken, resimde gösterilen çarpici renk nefesinizi kesecek. ML-XL bedenlerinde mevcut olan bu tanga, benzersiz fiziginize uyacak sekilde özel olarak tasarlanmis olup maksimum konfor ve çekicilik saglar.

Yalnizca tek bir parçanin dahil oldugu bu tanga, kalici bir izlenim birakmak için ihtiyaciniz olan tek sey. Peki neden bekleyelim? Duygusalliginizi kucaklayin ve ART-15106 Erkek Erotik Tangamizi giymenin heyecanini yasayin. Içinizdeki güveni açiga çikarmaya ve etrafinizdaki herkesi büyülemeye hazir olun. Hemen siparis verin, heyecan baslasin!

Transparan Tülle Micro Kumasla Konbine Olmus Iç Lastikli Seksi Tanga Iç çamasiri

Erkek Erotik Çamasir
Etiketler: erotik çamasir, fantezi erkek çamasirlari, erkek erotik iç çamasiri çesitleri, erkek seksi iç giyim, erkek erotik iç giyim, fantezi erkek iç giyim modelleri, erkek seksi iç çamasirlari, erkek fantezi iç çamasirlari, erkek erotik iç çamasirlari, erotik erkek modasi, çapkin erkek çamasirlari, sehvet dolu erkek iç giyim, seksi erkek çamasirlari, erotik erkek çamasirlari, fantezi erkek çamasirlari,

Tanga - Erkek
Meta Tag: erkek erotik tanga, erkek tanga, erotik erkek tanga modelleri, seksi erkek tanga, fantezi erkek tanga çamasirlari, erkek erotik tanga çesitleri, erkek seksi tanga, erotik erkek tanga, fantezi erkek tanga modelleri,


Gönderilerimiz içeriği belli olmayacak şekilde paketlenir.
Mahremiyetiniz ve gizliliğiniz için Verdiğiniz alıcı isminden başkasına teslimat yapılmaz.

Ürün Yorumları


Bu Ürüne Hiç Yorum Yazan Olmamış.
İlk Yorumu Siz Yazın.

  Yorum Yaz


ART-15106, siyah erkek tanga, micro kumas iç giyim, detayli erkek iç çamasiri, bedeni saran tanga, erotik iç giyim, sik erkek iç çamasiri, La Blinque iç giyim koleksiyonu, transparan tül detayli iç çamasir


Sipariş ID:#EU569 / Eklenme Tarihi: 8.6.2016 12:14:50 / Güncellenme Tarihi: 5.1.2024 10:31:09 / İncelenme Sayısı: 302

8.6.2016 12:14:50

Çarşamba, 8 6 2016 12:14:50 +0300




GÜVENLİ ALIŞVERİŞ - HIZLI KARGO - GİZLİ KARGO - KİŞİYE ÖZEL TESLİMAT - ORJİNAL ÜRÜN - KAPIDA ÖDEME İMKANI

NUMARANIZI BIRAKIN SİZİ ARAYALIM

logo Erotik Ürünler | 05528536890 İletişim. Whatsapp: +905528536890 | Yorum Yaz | 30 TL - 1000 TL ve üstü fiyatlarla Hizmetinizde
İşletme Adresi: Küçükbakkalköy Mah. Atatürk Cad. Mavi Deniz Sok. , Ataşehir, İstanbul , 34750 , TR | Tel: 05528536890

Erotik Ürünler Sex Shop Ucuz Seks Aletleri Fantezi Oyuncaklar Alışveriş Marketi

Ekonomik ucuz kaliteli ithal seks ürünleri konusunda sex aletleri, erotik giyim, iç giyim, kostüm ve çamaşır aksesuarları, cinsel sağlık ve seks kozmetiği malzemeleri, yapay malzemeden gerçekçi görünen suni vajina belden bağlamalı kemerli takma vibratör modelleri, vibratörlü dildo çeşitleri, şişirme bebek silikon kadın realistik erkek travesti mankenler satan erotik shop mağazası Erotik Yardım Konuları

erotik ürünler sex shop google sex shop adresi yandex sex shop adresi erotik shop adresi Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler instagram sex shop acl market seks shop facebook seks marketi

Yandex.Metrica
Telefonla Ara
Bize Yazın
Telefonla Ara
Sizi Arayalım
yukarı çık