X

18+ Yas Uyarisi!

Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi uyarinca 18 yasindan küçüklerin bu sayfayi gezmeleri ve ürün satin almalari yasaktir. Eger 18 yasin altinda ve yasal olarak yetiskin degilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satin almayin.


erotik ürünler sex shop ana sayfa Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler telegram erotik ürün duyuru topluluğu instagram sex shop acil market seks shop facebook seks marketi


  
İletişim: 05528536890

Mor Pelus Kaplamali Fetis Fantezi Metal Kelepçe C-9248M

Mor pelus kaplamali BDSM metal kelepçeler, fetis fantezilerinizi gerçege dönüstürmek için tasarlanmistir.
341 Kişi İnceledi
indirimli hediyeli tavsiyeli
Marka
Model

Fiyatı
: 190.00 TL (Kdv Dahil)
(Teslimde Ödemeli İstediğinizde Bu Fiyata Kargo Bedeli Eklenecektir)
Havale İle
: 171,00 TL
(Önceden Banka Havalesi İle Ödemeler İçin Geçerli Fiyattır - Kargo Bedeli Bize Değil Kargoya Ödenir)
Stok Durumu
: Aynı Gün Kargo
 
Adeti Seçiniz:
Ürünü Eşine/Arkadaşına Yolla - (Bakalım Tavsiyeni Beğenecek mi?)            
Ürün Bilgisi

Mor Pelus Kaplamali Fetis Fantezi Metal Kelepçe C-9248M

Mor Pelus Kaplamali BDSM Metal Kelepçe

Fetis fantezileri ve BDSM hakimiyeti sevenler için özel olarak tasarlanmis mor pelus kaplamali metal kelepçelerle tanisin. Bu kelepçeler, yumusak pelus kaplamasi sayesinde bileklerinizi incitmeden güvende tutar. Iki adet anahtarla birlikte gelir ve ihtiyaciniz durumunda kullanimi son derece kolaydir.

BDSM dünyasinin bir parçasi olan bu kelepçeler, hem bay hem de bayanlarin kullanimina uygundur. Üzerinde bulunan anahtarlarla bilek kalinliginiza göre rahatça ayarlayabilirsiniz. Fetis fantezilerinizi gerçege dönüstürmek veya iliskinize yeni bir boyut katmak istediginizde, bu kelepçeler harika bir tercih olacaktir.

Ayrica, yedek anahtarlari kaybetme endiseniz olmadan kullanabilirsiniz. Kelepçelerin üzerinde özel bir güvenlik dügmesi bulunur, böylece kaybolan anahtarlarinizin yerine kullanabilirsiniz.

Mor pelus kaplamali BDSM metal kelepçelerle, cinsel deneyiminize yeni bir heyecan katin. Daha fazla bilgi için sitemizi ziyaret edin ve fetis fantezilerinizi gerçege dönüstürmek için bu ürünü denemeye baslayin.

Sansasyonel Pelus Kaplamali Fetis Fantazi Metal Kelepçe C-9248M ile Tanisin!

Tüm dominantlari ve fetis tutkunlarini çagiriyoruz! Zarif, iki anahtarli kelepçelerimizle kendinizi en üst düzey zevk deneyimine hazirlayin. Yumusak, pelus kaplamali metalden üretilen bu kelepçeler, en çilgin fantezilerinizi ateslerken bileklerinizi güvende ve saglam tutmayi garanti eder.

Hem erkekler hem de kadinlar için tasarlanan seks kelepçelerimiz, tüm bilek boyutlarina uygun, çok yönlü ve ayarlanabilir bir uyum sunar. Cesur bir bayan ya da cesur bir beyefendi olmaniz fark etmez, bu kelepçeler arzulariniza uyacaktir.

Ama durun, dahasi da var! Zevk kralliginizin anahtarlarini kaybederseniz korkmayin! Kelepçelerimiz, güvenli ve kolay bir sekilde serbest birakilmasini saglayan özel bir güvenlik dügmesiyle donatilmistir.

Peki, sira disi seylerle kendinizi simartabilecekken neden siradan olanla yetinesiniz ki? Büyüleyici Pelus Kaplamali Fetis Fantezi Metal Kelepçelerimiz C-9248M ile iç arzularinizi serbest birakin ve kontrolü elinize alin. Zevk ve güçle dolu heyecan verici bir yolculuga çikmaya hazir olun. Bugün siparisinizi verin ve heyecan baslasin!

BDSM hakimiyeti ve Fetis fantezileri olanlar için 2 anahtarlikli üstü bilekleri incitmeyen mor renk yumusak pelus kaplamali metalden kelepçe.

Kullanim Sekli: Seks kelepçesi hem bay hem bayanlarin kullanimina uygundur. Boyutu hem kadin hem erkek bilek kalinigina göre ayarlanabilir..

Uyarilar: Yedek anahtarli kelepçenin anahtarlarinin kaybolmasi durumunda üzerinde bulunan özel güvenlik dügmesi ile kelepçe açilabilir.

Deri Fetis - Metal Kelepçe
Etiketler: kelepçe, el kelepçesi, ayak kelepçesi, fetis kelepçeler, seks kelepçesi, fantezi kelepçeler, bdsm aksesuar, bdsm sex ürünleri, kelepçelemeli seks fantezisi, bdsm kelepçe, baglamali seks ürünü, kelepçeli seks, el ve ayak kelepçesi, metal kelepçe, pelus kelepçe, pelus kaplamali kelepçe, kumas kapli kelepçe,


Gönderilerimiz içeriği belli olmayacak şekilde paketlenir.
Mahremiyetiniz ve gizliliğiniz için Verdiğiniz alıcı isminden başkasına teslimat yapılmaz.

Ürün Yorumları


Bu Ürüne Hiç Yorum Yazan Olmamış.
İlk Yorumu Siz Yazın.

  Yorum Yaz


BDSM kelepçe, metal bilezikler, fetis fantezilergöz bandi, göz baglama,


Sipariş ID:#EU2790 / Eklenme Tarihi: 26.1.2022 09:45:35 / Güncellenme Tarihi: 1.2.2024 14:02:45 / İncelenme Sayısı: 341

26.1.2022 09:45:35

Çarşamba, 26 1 2022 9:45:35 +0300




GÜVENLİ ALIŞVERİŞ - HIZLI KARGO - GİZLİ KARGO - KİŞİYE ÖZEL TESLİMAT - ORJİNAL ÜRÜN - KAPIDA ÖDEME İMKANI

NUMARANIZI BIRAKIN SİZİ ARAYALIM

logo Erotik Ürünler | 05528536890 İletişim. Whatsapp: +905528536890 | Yorum Yaz | 30 TL - 1000 TL ve üstü fiyatlarla Hizmetinizde
İşletme Adresi: Küçükbakkalköy Mah. Atatürk Cad. Mavi Deniz Sok. , Ataşehir, İstanbul , 34750 , TR | Tel: 05528536890

Erotik Ürünler Sex Shop Ucuz Seks Aletleri Fantezi Oyuncaklar Alışveriş Marketi

Ekonomik ucuz kaliteli ithal seks ürünleri konusunda sex aletleri, erotik giyim, iç giyim, kostüm ve çamaşır aksesuarları, cinsel sağlık ve seks kozmetiği malzemeleri, yapay malzemeden gerçekçi görünen suni vajina belden bağlamalı kemerli takma vibratör modelleri, vibratörlü dildo çeşitleri, şişirme bebek silikon kadın realistik erkek travesti mankenler satan erotik shop mağazası Erotik Yardım Konuları

erotik ürünler sex shop google sex shop adresi yandex sex shop adresi erotik shop adresi Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler instagram sex shop acl market seks shop facebook seks marketi

Yandex.Metrica
Telefonla Ara
Bize Yazın
Telefonla Ara
Sizi Arayalım
yukarı çık