X

18+ Yas Uyarisi!

Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi uyarinca 18 yasindan küçüklerin bu sayfayi gezmeleri ve ürün satin almalari yasaktir. Eger 18 yasin altinda ve yasal olarak yetiskin degilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satin almayin.


erotik ürünler sex shop ana sayfa Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler telegram erotik ürün duyuru topluluğu instagram sex shop acil market seks shop facebook seks marketi


  
İletişim: 05528536890

Shot XL +18 Erotik Oyun Kartlari C-0092

Shot XL +18 Erotik Oyun Kartlari C-0092 ile eglencenin sinirlarini zorla! Özel görevleri yerine getir, shot'lari iç, kazanmanin keyfini yasa. Çilgin partilerin vazgeçilmezi!
1295 Kişi İnceledi
indirimli hediyeli tavsiyeli
Marka
Model

Fiyatı
: 440.00 TL (Kdv Dahil)
(Teslimde Ödemeli İstediğinizde Bu Fiyata Kargo Bedeli Eklenecektir)
Havale İle
: 396,00 TL
(Önceden Banka Havalesi İle Ödemeler İçin Geçerli Fiyattır - Kargo Bedeli Bize Değil Kargoya Ödenir)
Stok Durumu
: Aynı Gün Kargo
 
Adeti Seçiniz:
Ürünü Eşine/Arkadaşına Yolla - (Bakalım Tavsiyeni Beğenecek mi?)            
Ürün Bilgisi

Shot XL +18 Erotik Oyun Kartlari C-0092

Shot XL +18 Seks Oyun Kartlari C-0092: Çilgin Eglencenin Yeni Adi!

Tuvalete gitmek yasak, eglence sinirsiz! Shot XL +18 Oyun Kartlari, içinde barindirdigi shot'lar ve özel görevleriyle partilerin vazgeçilmezi olmaya aday. Peki, bu oyunun kazanani var mi? Belki de kazanan kendini en çok eglendiren olacak!

Çakirislarin ve güzel anilarin oyunu baslasin! Oyun tahtasi üzerindeki her hane, sizi çilgin görevlerle karsi karsiya birakacak. Açik arttirmadan tutun, rehber seçimine kadar her an sizi sasirtacak detaylarla dolu. Hatta tuvalete gitmek bile yasak!

Joker kartlariyla kurallari degistir, rehber seçiminde arkadaslarini zorla ve heyecani doruklara tasi! Oyun tahtasi üzerinde ilerlerken, her adimda kendinizi gelistirin. Kim bilir, belki de en siradisi görevleri siz tamamlarsiniz!

En çilgin partilerin olmazsa olmazi olan Shot XL +18, simdi daha da heyecanli ve eglenceli. Telefonunuzdaki en uzun mesaji okuma, rehberdeki özel bir ismi seçme veya arkadasiniza özel bir tercih hakki tanima sansini kaçirmayin!

Eglencenin dozunu arttirmak, arkadaslarinizla unutulmaz anlar yasamak istiyorsaniz, Shot XL +18 Oyun Kartlari C-0092 tam size göre. Partiye hazir misiniz? Kaybetmek belki de hiç bu kadar eglenceli olmamisti!

Heyecan Dolu Geceler Için Shot XL +18 Oyun Kartlari C-0092

Tuvalete gitmek bile yasak. Karttaki görevleri yerine getir, kazanmaya çalis. Gerçi bu oyunun kazanani pek yoktur, eninde sonunda Kaybedeceksin.

ÇAKIRLASTIKÇA EGLENCE ARTAR
Tuvalete gitmenin bile yasak oldugu, içinde shot bardaklari bulunan, kisacasi shot'ladikça güzellesen bu oyunda kaybetmek yok! ""Abdi"" adiyla da bilinen shot çekme oyunu, artik kutu oyunu oldu. Shot oyunu ile alisilagelmis oyunlarin pabucu dama atiliyor!

Oyun tahtasi üzerindeki her hane neler yapilmasi gerektigini söyler, her oyuncu attigi iki zarin toplami kadar piyonuyla ilerler ve oyun basladiktan sonra tuvalete gitmek bile yasaktir!!!

Örnek olarak ; AÇIK ARTTIRMA Kutucuga gelen oyuncu açik arttirma yapacagi dali seçerek oyunu baslatir. Örnegin ; ""ben 10 tane araba markasi sayabilirim"" der. Bir sonraki oyuncu da eger açik arttirmaya katilmak istiyorsa 10'un üzerinde sayabilecegini düsündügü bir sayiyla açik arttirmayi devam ettirir. Veya bir önceki arkadasinin sayamayacagini düsünüyorsa ""SAY"" der ve oyuncuya 10 tane araba markasini saydirir. Oyuncu eger 10 tane araba markasini sayabilirse; ""SAY"" diyen oyuncu 2 shot yapar. Sayamazsa kendisi 2 shot yapar.

Kelime ekleme kutucuguna gelen her oyuncu bir kelime söyleyerek oyunu baslatir ve sirasiyla tüm oyuncular kelime ekleyerek devam eder. Tabii herkes kendinden önceki kelimeleri aynen ve sirasiyla söylemek zorundadir. Ilk sasiran tabii ki 2 shot yapmak zorundadir.

SHOT XL Yeni Kurallar :

JOKER:
- Oyundaki herhangi bir kurali o anlik iptal edebilir ve yerine bir kerelik yeni bir kural koyabilir.
- Veya baska bir oyuncuda olan Tuvalet hakkini elinden alabilir.
- Veya Joker hakki kazanan oyuncu bir kereye mahsus herhangi bir cezadan muhaf olabilir, joker hakkini kullanarak yapmasi gereken shotlari yapmaz.

REHBER:
Kutucuga gelen oyuncu bir özel isim seçer. Kendi hariç diger oyuncularin telefon rehberinde oyuncunun seçtigi isimden kaçar adet kayitli ise herkes o adet kadar shot yapar.

MESAJ:
Herkes telefonundaki son mesaji sesli okur ve en uzun cümleli mesaj kimdeyse o oyuncu 2 shot yapar.

TERCIH ET:
Kutucuga gelen oyuncu istedigi bir oyuncuya tercih hakki tanir. Ya 4 shot yapmasini ister ya da istedigi herhangi bir seyi yapmasini ister. Tercih oyuncunundur.Not: Eger oyuncu 4 shot yapmak isterse, ona verilecek cezayi bilmeden bunu yapmasi gerekir. Cezayi göre 4 shot yapilmamalidir.

Masaüstü oyun tahtasi üzerinde devam ettikçe karsimiza yasakli kelimeler çikar ve bunlari kullanan shot yapar. Bir haneye geldiginizde herkes kendi telefon numarasi içindeki ""3"" rakami kadar da shot yapar, diger bir haneye geldiginizde isminin ve soyadinin içindeki ""A"" harfi kadar da shot yapar, diger bir hanede sagindakine solundakine ceza verip shot'ta yaptirabilir.

Shot XL oyununda su bardagindaki 3 karisimli içecegi kim denk gelirse o tüm bardagi shot yapar ve oyunun sonuncusu olur. ! Süprizlerle dolu bir oyun bizleri bekliyor."

Etiketler: erotik eglence, seks oyunlari, erotik sakalar, cinsel oyunlar, yetiskin oyunlar, +18 oyunlar, seks kartlari, parti oyunu,


Gönderilerimiz içeriği belli olmayacak şekilde paketlenir.
Mahremiyetiniz ve gizliliğiniz için Verdiğiniz alıcı isminden başkasına teslimat yapılmaz.

Ürün Yorumları


Bu Ürüne Hiç Yorum Yazan Olmamış.
İlk Yorumu Siz Yazın.

  Yorum Yaz


adult card games, çilgin içki oyunlari, erotik kart oyunlari, eglenceli parti oyunlari, +18 kart oyunlari, cinsel içerikli eglence, çakir çakir oyunlar, heyecanli parti oyunlari, eglenceli içki oyunlari, çilgin eglence kartlari


Sipariş ID:#EU2613 / Eklenme Tarihi: 6.7.2021 12:29:05 / Güncellenme Tarihi: 25.1.2024 14:24:21 / İncelenme Sayısı: 1295

6.7.2021 12:29:05

Salı, 6 7 2021 12:29:5 +0300




GÜVENLİ ALIŞVERİŞ - HIZLI KARGO - GİZLİ KARGO - KİŞİYE ÖZEL TESLİMAT - ORJİNAL ÜRÜN - KAPIDA ÖDEME İMKANI

NUMARANIZI BIRAKIN SİZİ ARAYALIM

logo Erotik Ürünler | 05528536890 İletişim. Whatsapp: +905528536890 | Yorum Yaz | 30 TL - 1000 TL ve üstü fiyatlarla Hizmetinizde
İşletme Adresi: Küçükbakkalköy Mah. Atatürk Cad. Mavi Deniz Sok. , Ataşehir, İstanbul , 34750 , TR | Tel: 05528536890

Erotik Ürünler Sex Shop Ucuz Seks Aletleri Fantezi Oyuncaklar Alışveriş Marketi

Ekonomik ucuz kaliteli ithal seks ürünleri konusunda sex aletleri, erotik giyim, iç giyim, kostüm ve çamaşır aksesuarları, cinsel sağlık ve seks kozmetiği malzemeleri, yapay malzemeden gerçekçi görünen suni vajina belden bağlamalı kemerli takma vibratör modelleri, vibratörlü dildo çeşitleri, şişirme bebek silikon kadın realistik erkek travesti mankenler satan erotik shop mağazası Erotik Yardım Konuları

erotik ürünler sex shop google sex shop adresi yandex sex shop adresi erotik shop adresi Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler instagram sex shop acl market seks shop facebook seks marketi

Yandex.Metrica
Telefonla Ara
Bize Yazın
Telefonla Ara
Sizi Arayalım
yukarı çık