erotikurunler.com
Ana Sayfa > KADIN GİYİM > Kostümler >

Transparan Tül Önlüklü Mini Etekli Kepli Seksi Kadın Hostes Fantezi Kostümü ART-2005

Son Güncellenme : 30.11.2023 10:52:03
Marka:LaBlinque
Model: Kostüm

Puan :5 inceleyen:595
SATIŞ FİYATI : 490TL (KDV Dahil)
Havale İle: 441 TL
1-2 Gün İçinde Kargo






Seksapeli doruklarda yaşayın! ART-2005, transparan tül büstiyer, mini etek ve hostes kepi ile unutulmaz bir erotik hostes kostümü sunuyor.

Detaylı Bilgi İçin : TIKLAYIN

BİZİ ARA 05528536890

Whatsapp Mesaj Yaz






Transparan Tül Önlüklü Mini Etekli Kepli Seksi Kadın Hostes Fantezi Kostümü ART-2005 ART-2005 ile cinsel fantezilerinizi gerçeğe dönüştürün. Bu özel hostes kostümü, transparan tül büstiyeri, seksi mini eteği ve çekici hostes kepi ile sizi baştan çıkarmaya hazır. Seksapeli doruklarda yaşamak için tasarlanan bu kostüm, cinsel oyunculuk oyunlarına yeni bir boyut kazandırmak için idealdir. Renk seçenekleri arasından kırmızı, siyah veya beyazı tercih ederek kişisel tarzınıza uygun bir seçim yapabilirsiniz. Unutulmaz anlar yaşamak, partnerinizle ilişkinizi canlandırmak veya sadece eğlenceli bir kostüm partisinde fark yaratmak istiyorsanız, ART-2005 sizin için mükemmel bir tercih. Erotik iç giyim dünyasında yeni bir kapı açın ve bu çekici kostümle yeni deneyimlere hazır olun. Karşınızda çekici ve büyüleyici Transparan Tül Önlüklü Mini Etekli Kepli Seksi Kadın Hostes Fantezi Kostümü ART-2005! Tüm fantastik tutkunlarını çağırıyoruz! Bu sansasyonel erotik hostes kostümüyle uçup gitmeye hazırlanın. Baştan çıkarıcı şeffaf tül büstiyeri ve kravatıyla, hostes şapkası ve baştan çıkarıcı derecede dar pembe mini eteğiyle bu üç parçalı takım, seksiliğin simgesidir. Ve en iyi kısmı? Üç çarpıcı renk seçeneğiyle gelir: kırmızı, siyah ve beyaz. Bu ürünün inanılmaz özelliklerinden bahsedelim: %85 Polyamid ve %15 Lycra karışımından üretilen bu ürün, kendinizi bir tanrıça gibi hissetmenizi sağlayacak rahat ve güzel bir uyum sağlar. S/M ve L/XL olmak üzere iki bedeni bulunan bu kostüm, kıvrımlarınızı vurgulamak ve gittiğiniz her yerde bakışları üzerinize çevirmek için tasarlandı. İster samimi anlarınızı renklendirmek ister dışarıda çılgın bir gece geçirmek istiyor olun, bu hostes kostümü mükemmel bir seçimdir. Herkesi hayranlık içinde bırakacak güven, çekicilik ve gizemli bir dokunuş yayıyor. Peki ne bekliyorsun? Transparan Tül Önlüklü Mini Etekli Kepli Seksi Kadın Hostes Fantezi Kostümü ART-2005 ile içinizdeki baştan çıkarıcıyı kucaklayın ve fantezilerinizi serbest bırakın. Bir açıklama yapmaya ve içinizdeki tutkuyu ateşlemeye hazır olun! Fantazi sevenler için erotik hostes kostümü. Çok seksi transparan tülden büstiyeri ve kravatı, hostes kepi ve likralı seksi mini pembe renk hostes eteği ile 3 parçadan oluşan seksi hostes kıyafeti. Kırmızı siyah beyaz 3 ayrı renk seçeneği ile. Kostüm Hostes Etiketler: kostüm, erotik kostüm, fantezi kostüm, seksi kostüm, hostes kostümü, seksi hostes, erotik hostes, tül kostüm, transparan kostüm, seks kostümü, seksi hostes kostümü, erotik hostes kostümü, fantezi hostes kostümü, erotik kıyafet, roleplay kostümü,
Hostes kostümü, erotik kıyafet, transparan büstiyer, mini etek, hostes kepi, seksi kostüm, ART-2005, fantezi giyim, seksapel kıyafet, roleplay kostüm.