erotikurunler.com
Ana Sayfa > Vajina / Masturbatör > Yapay Vajinalar >

Pussix Fener Tipi Kutulu Titresimli Suni Vajina C-8093

Son Güncellenme : 1.6.2023 15:52:25
Marka:ASexToys
Model: mastürbatör

Puan :5 inceleyen:461
SATIŞ FİYATI : 540TL (KDV Dahil)
Havale İle: 486 TL
Stokta Yok





Gizli koruyucu kutusunda, Dünya'da en çok satilan, gerçegine benzer girise sahip, iç tüneli daha fazla uyarici tirtikli, gerçekçi et dokusunda suni vajina.

Detaylı Bilgi İçin : TIKLAYIN

BİZİ ARA 05528536890

Whatsapp Mesaj Yaz






Pussix Fener Tipi Kutulu Titresimli Suni Vajina C-8093 Gizli koruyucu kutusunda, Dünya'da en çok satilan, gerçegine benzer girise sahip, iç tüneli daha fazla uyarici tirtikli, gerçekçi et dokusunda suni vajina. Titresim hizi ayarlanabilir özelliktedir. %100 cilt dostu TPE malzemeden imal edilmistir. 3 adet AAA ince kalem ile çalisir. 250x80 mm ölçülerindedir. 460 gr agirligindadir.   Diger Suni Vajina Çesitlerimiz En Çok Aranan Sex Kelimeleri: suni vajina, mastürbatör, bakire suni vajina, mastürbasyon, yapay vajina, realistik vajina, seks oyuncagi, zevk aleti, penis zevklendirici,   Bursa Büyükorhan Gemlik Gürsu Harmancik Inegöl Iznik Karacabey Keles Kestel Mudanya Mustafakemalpasa Nilüfer Orhaneli Orhangazi Osmangazi Yenisehir Yildirim cinsel saglik ve fantezü ürünleri, erotik ürünler alisveris siparis hatti magaza adresi sex shop telefonu.
suni vajina, mastürbatör, bakire suni vajina, mastürbasyon, yapay vajina, realistik vajina, seks oyuncagi, zevk aleti, penis zevklendirici,