erotikurunler.com
Ana Sayfa > Vajina / Masturbatör > Yapay Vajinalar >

Pussix Fener Tipi Kutulu Titreşimli Suni Vajina C-8093

Son Güncellenme : 01.06.2023 15:52:25
Marka:ASexToys
Model: mastürbatör

Puan :5 inceleyen:407
SATIŞ FİYATI : 540TL (KDV Dahil)
Havale İle: 486 TL
Stokta Yok





Gizli koruyucu kutusunda, Dünya'da en çok satılan, gerçeğine benzer girişe sahip, iç tüneli daha fazla uyarıcı tırtıklı, gerçekçi et dokusunda suni vajina.

Detaylı Bilgi İçin : TIKLAYIN

BİZİ ARA 05528536890

Whatsapp Mesaj Yaz






Pussix Fener Tipi Kutulu Titreşimli Suni Vajina C-8093 Gizli koruyucu kutusunda, Dünya'da en çok satılan, gerçeğine benzer girişe sahip, iç tüneli daha fazla uyarıcı tırtıklı, gerçekçi et dokusunda suni vajina. Titreşim hızı ayarlanabilir özelliktedir. %100 cilt dostu TPE malzemeden imal edilmiştir. 3 adet AAA ince kalem ile çalışır. 250x80 mm ölçülerindedir. 460 gr ağırlığındadır.   Diğer Suni Vajina Çeşitlerimiz En Çok Aranan Sex Kelimeleri: suni vajina, mastürbatör, bakire suni vajina, mastürbasyon, yapay vajina, realistik vajina, seks oyuncağı, zevk aleti, penis zevklendirici,   Bursa Büyükorhan Gemlik Gürsu Harmancık İnegöl İznik Karacabey Keles Kestel Mudanya Mustafakemalpaşa Nilüfer Orhaneli Orhangazi Osmangazi Yenişehir Yıldırım cinsel sağlık ve fantezü ürünleri, erotik ürünler alışveriş sipariş hattı mağaza adresi sex shop telefonu.
suni vajina, mastürbatör, bakire suni vajina, mastürbasyon, yapay vajina, realistik vajina, seks oyuncağı, zevk aleti, penis zevklendirici,