erotikurunler.com
Ana Sayfa > Vajina / Masturbatör > Yapay Vajinalar >

Multibator 3 Parçalı Mastürbasyon Seti C-1001

Son Güncellenme : 13.09.2022 10:19:41
Marka:NMC Nanma
Model: sex toys

Puan :5 inceleyen:447
SATIŞ FİYATI : 750TL (KDV Dahil)
Havale İle: 675 TL
Stokta Yok





Anal, oral, vajina görüntüsünde genişliği ayarlanabilen ve yerleri değiştirilebilen 3 farklı parçadan oluşan 17 cm derinliğinde mastürbasyon seks oyuncağı.

Detaylı Bilgi İçin : TIKLAYIN

BİZİ ARA 05528536890

Whatsapp Mesaj Yaz






Multibator 3 Parçalı Mastürbasyon Seti C-1001 Anal, oral, vajina görüntüsünde genişliği ayarlanabilen ve yerleri değiştirilebilen 3 farklı parçadan oluşan 17 cm derinliğinde mastürbasyon seks oyuncağı. Zevk oyuncağının her parçasının yeri değiştirilebilir. her birinin girişi kısmı yanında ki düğmeden genişletilip daraltılabilir, her birinin görüntüsü farklı olup biri anal görüntüsünde, biri ağız görüntüsünde olup diğeri vajina görünümündedir. Gerçekçi anüs, dudak ve vajina iç dokularına sahip bu modelde sıralamayı isteğinize göre yer değiştirerek kullanabilirsiniz. Toplamda 17 cm derinliğine sahip bir cinsel malzemedir. Farklı kombinasyonlarda farklı tatlar yaşatan et dokusunda extra zevk aleti. Kolay saklanır. Kolay temizlenir. anal sex, oral seks, vajinal ilişki tadı veren cinsel ürün.
Multibator 3 Parçalı Mastürbasyon Seti C-1001 cinsel ürün bakire suni vajina aleti yapay amcık sex malzemesi realistik am erotik yapma kopya bakir mastürbatör anüs fantezi anal oral seks oyuncağı masturbasyon eşyası