erotikurunler.com
Ana Sayfa > VİBRATÖR > Anal Vibratör - Plug >

Kırmızı Işıklı Su Geçirmez Titreşimli 10 cm Anal Vibratör C-1183K

Son Güncellenme : 13.09.2022 10:58:37
Marka:NMC Nanma
Model: Butt Plug

Puan :5 inceleyen:211
SATIŞ FİYATI : 450TL (KDV Dahil) Piyasa Fiyatı: 149,00 TL - Kazancınız: -301,00 (%-202,01)
Havale İle: 405 TL
Stokta Yok





Butt Plug Back Yard kırmızı renk, 10 santim boyunda, güçlü titreşim motorlu, su geçirmeyen, tek tuşla 10 farklı titreşim ritmi kontrolü, ten dokusunda realistik maddeden yapılma modern anal vibratör.

Detaylı Bilgi İçin : TIKLAYIN

BİZİ ARA 05528536890

Whatsapp Mesaj Yaz






Kırmızı Işıklı Su Geçirmez Titreşimli 10 cm Anal Vibratör C-1183K Butt Plug Back Yard kırmızı renk, 10 santim boyunda, güçlü titreşim motorlu, su geçirmeyen, tek tuşla 10 farklı titreşim ritmi kontrolü, ten dokusunda realistik maddeden yapılma modern anal vibratör. 10 santimetre uzunluğunda olup hijyenik malzemeden yapılmış kolay temizlenebilen, kolay kullanılan, kolay saklanan, yapay penis olarak kullanabileceğiniz cinsel vibratör. Suni penis %100 ten uyumlu realistik medikal tıbbi silikon malzemeden imal gerçekçi insan teni yumuşaklığında dokudadır. 10 farklı titreşim özelliği ile güçlü titreşim motoru sayesinde daha fazla orgazm duygusu. Su geçirmez özelliği olan vibratörü hem banyo da, hem duş alırken, dilerseniz havuzda zevkle kullanabilir. Led ışıklı estetik tasarıma sahiptir. Paketin İçeriği: Ürünlerin ilk kullanım öncesi yıkanması tavsiye edilir. Ürünün Temizlenmesi: Sağlığınız için kullanmadan önce ve kullanım sonrası ürünün temizliğine dikkat ediniz. iyi bir hijyen için temizliğinde ılık su ve el sabun kullanınız, birden fazla kez temizlik yapınız. Sıcak kaynar su ve deterjanlar yüzeyinin orjinalliğini bozmaya başlar ürünü tahriş eder. Saklama Koşulları: Ürünü saklarken temiz bir kadife veya temiz bir beze sararak saklamanız tavsiye edilir. Güneş ışığına direk maruz kalmayacağı yerlerde, fırın ve ocak gibi yüksek ısıya maruz kalmayacağı yerlerde saklayınız.
10 cm anal vibratör 10 cm anal penis 10 santim anal penis 10 santim anal vibratör motorlu anal plug seks çok güçlü tıkaç kapak uzun ürün alışveriş titreşimli tıpa su geçirmez butt plug anal vibratör sex kopya dildo yapay penis erotik alet suni yarak fantazi yapma sik cinsel oyuncak mastürbatör çük