erotikurunler.com
Ana Sayfa > CİNSEL BAKIM > Erotik Masaj Ürünleri >

Basic Natural Erotik Masaj Yağı C-1205

Son Güncellenme : 29.01.2024 14:46:03
Marka:HOT
Model: masaj

Puan :5 inceleyen:360
SATIŞ FİYATI : 250TL (KDV Dahil)
Havale İle: 225 TL
Aynı Gün Kargo





Editörün Notu:
Hot Firmasından Markasından Ödüllü Ürün, Eşinin Cinsel Zevkini Düşünerek masaj yapmak isteyen çiftler için aromasız naturel erotik masaj yağı

Detaylı Bilgi İçin : TIKLAYIN

BİZİ ARA 05528536890

Whatsapp Mesaj Yaz





Editörün Notu:
Basic Natural Erotik Masaj Yağı C-1205 Hot Firmasından Markasından Ödüllü Ürün, Eşinin Cinsel Zevkini Düşünerek masaj yapmak isteyen çiftler için  aromasız naturel erotik masaj yağı MASSAGE OIL Basic Natural 100ml: Parlak ve kadifemsi bir cilt için, cilt besleyici özellikleri olan masaj yağı. ÜRÜN BİLGİLERİ: HOT erotic masaj yağı tropik içeriğiyle tüm ciltlere özel ve uyumludur. Partnerinize HOT parfümlü masaj yağıyla masaj yaptığınızda bedeni ve duyguları hareketlenecektir. KULLANIM VE MİKTAR: Yağdan biraz elinize ya da vücudunuzun bir bölgesine dökün ve hafif hafif masaj yapın (cinsel bölgelere de uygulanabilir). Günlük kullanım için uygundur. UYARI: Çocukların ulaşamayacakları yerde saklayınız. Göze ve iltihaplı deriye temastan kaçınınız. Kuru ve serin ortamda saklayınız. Güneş ışığından koruyunuz.  
Basic Natural, Erotik Masaj Yağı, C-1205, rahatlatıcı masaj, doğal deneyim, vücut bakımı, masaj ürünleri, rahatlama, erotik deneyim.