erotikurunler.com
Ana Sayfa > VİBRATÖR > Anal Vibratör - Plug >

Ass Jacker Vantuzlu Siyah 13 cm Anal Plug C-1317S

Son Güncellenme : 13.09.2022 10:57:09
Marka:NMC Nanma
Model: ass plug

Puan :5 inceleyen:253
SATIŞ FİYATI : 690TL (KDV Dahil) Piyasa Fiyatı: 120,00 TL - Kazancınız: -570,00 (%-475,00)
Havale İle: 621 TL
Stokta Yok





13 santim boyunda, siyah renk, yuvarlak pürüzsüz uçlu boğumlu yüzeyli, güçlü yapışkan vantuzla sabitlenen anal tıkaç - tıpa / ass - butt plug.

Detaylı Bilgi İçin : TIKLAYIN

BİZİ ARA 05528536890

Whatsapp Mesaj Yaz






Ass Jacker Vantuzlu Siyah 13 cm Anal Plug C-1317S 13 santim boyunda, siyah renk, yuvarlak pürüzsüz uçlu boğumlu yüzeyli, güçlü yapışkan vantuzla sabitlenen anal tıkaç - tıpa / ass - butt plug. Hijyenik malzemeden yapılmış kolay temizlenebilen, kolay kullanılan, kolay saklanan, yapay penis olarak kullanabileceğiniz cinsel vibratör. %100 ten uyumlu yumuşak realistik medikal tıbbi silikon malzemeden imal gerçekçi insan teni yumuşaklığında dokudadır. Boğumlu gövdesiyle ileri geri hareketlerde içerideyken daha fazla hissettirme ve haz verme özelliğindedir. Güçlü vantuzu pürüzsüz düz zeminlere ( masa - fayans duvar) vakumlu şekilde yapışarak sabitlenerek eller serbest şekilde kullanılabilir. Paketin İçeriği: Ürünlerin ilk kullanım öncesi yıkanması tavsiye edilir. Ürünün Temizlenmesi: Sağlığınız için kullanmadan önce ve kullanım sonrası ürünün temizliğine dikkat ediniz. iyi bir hijyen için temizliğinde ılık su ve el sabun kullanınız, birden fazla kez temizlik yapınız. Sıcak kaynar su ve deterjanlar yüzeyinin orjinalliğini bozmaya başlar ürünü tahriş eder. Saklama Koşulları: Ürünü saklarken temiz bir kadife veya temiz bir beze sararak saklamanız tavsiye edilir. Güneş ışığına direk maruz kalmayacağı yerlerde, fırın ve ocak gibi yüksek ısıya maruz kalmayacağı yerlerde saklayınız.
13 cm anal vibratör 13 cm anal penis 13 santim anal penis 13 santim anal vibratör 13 cm penis 13 cm vibratör 13 santim penis 13 santim vibratör butt plug seks anal tıkaç kapak plak ass vibratör alışveriş tıpa sex erotik zevk mastürbasyon aleti fantazi cinsel oyuncak ürün sex toy mastürbatör