erotikurunler.com
Ana Sayfa > Penis Kılıfı / Halka > Penis Yüzükleri >

Speed Factory Mavi Renk Penis Yüzügü / Hediyeli - 5 Farkli Titresimli C-Y5004

Son Güncellenme : 13.4.2023 12:04:40
Marka:Cabs
Model: cock ring

Puan :5 inceleyen:314
SATIŞ FİYATI : 300TL (KDV Dahil)
Havale İle: 270 TL
Stokta Yok





Yüksek kalitede TPR hijyenik silikondan olup latex içermez, esnekligiyle her kalinlikta ki penisi tam saran, 5 degisik titresim modu ile farkli zevkler yaratan degistirilebilir pilli titresim motorlu penis halkasi.

Detaylı Bilgi İçin : TIKLAYIN

BİZİ ARA 05528536890

Whatsapp Mesaj Yaz






Speed Factory Mavi Renk Penis Yüzügü / Hediyeli - 5 Farkli Titresimli C-Y5004 Yüksek kalitede TPR hijyenik silikondan olup latex içermez, esnekligiyle her kalinlikta ki penisi tam saran, 5 degisik titresim modu ile farkli zevkler yaratan degistirilebilir pilli titresim motorlu penis halkasi. Kutu Içerisinde 40 ml Kaydirici Krem Hediyesi Vardir. Iki adet dügme pil ile çalisir. Pilleri bittiginde degistirilebilir. Ürün temizligi yapilirken pillerin çikartilip ilik su ve beyaz sabun ile temizliginin yapilmasi tavsiye edilir. Pillerin ömrü 30 dk sürer. Penise geçirilerek sikistirma yapilir. Penis halkalari hem ereksiyon kaybini önleyerek daha uzun süre erekte kalinmasini, hem de bosalmayi engelleyerek erken bosalmayi geciktirme islevi görmektedir.
penis zevk halkasi vajina zevklendirici klitoris uyarici penis sikistirici kelepçe yarak sikistirma sik sikma geciktirici ereksiyonu uzatmak penis yüzügü ereksiyon ringi cock ring