erotikurunler.com
Ana Sayfa > CİNSEL BAKIM > Penis Masaj - Bakım Ürünleri >

Maxman Penis Pump 22.5 cm x 6 cm Fanuslu Kolay Vakum Etkili Penis Pompası C-X4003

Son Güncellenme : 13.09.2022 14:42:46
Marka:XUANAI
Model: enlarger

Puan :5 inceleyen:319
SATIŞ FİYATI : 350TL (KDV Dahil)
Havale İle: 315 TL
Stokta Yok




Editörün Notu: Hem ucuz ekonomik, hem kaliteli malzemeden, güçlü twetik mekanizması ile kolayca penisi etkili şekilde çeken vakumlama etkisi vardır.
22.5 santim boyunda, 6 santim kalınlığında, parçaları kolayca sökülebilen, elden kaymaz tırtıklı silindir fanusu olan ABS plastik ve hijyenik silikondan imal penis pompası

Detaylı Bilgi İçin : TIKLAYIN

BİZİ ARA 05528536890

Whatsapp Mesaj Yaz





Editörün Notu: Hem ucuz ekonomik, hem kaliteli malzemeden, güçlü twetik mekanizması ile kolayca penisi etkili şekilde çeken vakumlama etkisi vardır.
Maxman Penis Pump 22.5 cm x 6 cm Fanuslu Kolay Vakum Etkili Penis Pompası C-X4003 22.5 santim boyunda, 6 santim kalınlığında, parçaları kolayca sökülebilen, elden kaymaz tırtıklı silindir fanusu olan ABS plastik ve hijyenik silikondan imal penis pompası penis pompasının tüm içeriği cilt dostu medikal kalitede malzemelerden ve en çok tercih edilen ölçülerde üretilmiştir. penis pompasının parçaları birbirinden kolaylıkla ayrılabilir ve çok pratik bir şekilde temizlenerek sürekli hijyenik kullanıma imkan sağlar. penis pompası tırtıklı tutuş kısmı sayesinde kavraması kolay ve tetik mekanizması dayanıklıdır, kullanıcıyı yormadan görevini yerine getirir. penis pompasının tutma yerleri tırtıklı olduğundan kayma yapmaz. penis pompasının silindir çap genişliği 6 cm olup, uzunluğu 22,5 cm'dir. Kolay giriş için Penisinize dilediğiniz herhangi bir kayganlaştırıcıyı sürünüz ve vajina girişine yerleştiriniz, basmalı pompasını kullanarak havasını almaya başlayınız. İçinde ki hava çekildikçe penisinizi fanusun içine çekecektir. tavsiye edilen kullanım şekli günde 15-20 dk süreyle penisin içinde kalmasıdır. Hergün düzenli şekilde günde 1 kez veya iki kez kullanmanız etkisini daha iyi gösterir. havasının azalması durumunda pompalama işlemine devam ediniz. Toksit madde içermez, cilt dostu materyalden yapılmıştır, fitalat malzeme kullanılmamıştır.
dayanıklı uzun ömürlü en kaliteli makine doğal penis büyütme pompası cihaz en ucuz penis büyütücü vakum pompalar sik geliştirme aleti yarak büyütme kalınlaştırma penis boyunu uzatma penisi daha kalın damarlı yapma erkeklik organı geliştirici makineler en etkili penis büyüten vakum pompalar